e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Δείτε που πάνε τα δώρα της Κυβέρνησης.
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Θέματα γενικού ενδιαφέροντος
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Δείτε που πάνε τα δώρα της Κυβέρνησης.
#786
Δείτε που πάνε τα δώρα της Κυβέρνησης. 14 Χρόνια πριν Κarma: 9
Τρίτη, 11 Μαΐου 2010
Δωρο στη Φαρμακοβιομηχανία (από αναγνώστη Aganaktisi)
Aganaktisi είπε...
Δωρο στη Φαρμακοβιομηχανία εν μεσω κρίσης! Με τι ανταλάγματα; Ενημερώστε κοινωνία και κανάλια

Συνάδελφοι σκεφτόμουν γιατί τοση λύσσα απο την πλευρα της κυβερνησης και των φιλικών της καναλιών για το ποσοστό κέρδους του φαρμακείου. Είδα χτες και τον Παπακωνσταντίνου στην τηλεόραση να λέει για τα φαρμακεια και για το τεράστιο ποσοστό τους. Και λέω δεν μπορεί να είναι όλοι τοσο βλαμμένοι κάτι άλλο τρέχει.


Κάθομαι λοιπον και σκέφτομαι ποιον εξυπηρετεί να πέσει το ποσοστό του φαρμακείου; Και λέω τώρα η φαρμακοβιομηχανία πουλάει 92 (+92) η φαρμακαποθήκη 100(+8) το φαρμακειο 135(+35) σύνολο με ΦΠΑ 148,5 (+13,5). Στα 100 δηλαδή παίρνει η φαρμακοβιομηχανία 62 η αποθήκη 5,5 και το φαρμακειο 23,5 σωστά;

ΑΝ ρίξουν το ποσοστό του φαρμακειου στο 28 που λένε έχουμε 92 για τη φαρμακοβιομηχανία 8 για την αποθήκη και 28 για το φαρμακείο.

Στα 100 δηλαδή παίρνει 65 η βιομηχανία μένει στα 5,5 η αποθήκη και παει στα 19,5 το φαρμακείο. ΦΠΑ για το κράτος και στις δύο περιπτώσεις απο 9.

Τι βλέπω λοιπόν εγώ; Για κάθε 100 ευρώ δίνονται δώρο 3 παραπάνω ευρώ στη Βιομηχανία! Την ώρα της κρίσης που όλος ο λαός υποφέρει γίνεται 3% δώρο στη φαρμακοβιομηχανία. Στα 5 δισ που είναι η φαρμακευτική δαπάνη το δώρο φτάνει τα 150 εκατομύρια ευρω το χρόνο! Παίρνουν απο την τσέπη των φαρμακοποιών για να δώσουν στους βιομήχανους δεν το βλέπετε συνάδελφοι; Ολα για το κεφάλαιο δηλαδή πάλι! Ειναι ντροπή την ώρα των θυσιών του λαού να βολεύεις τους βιομήχανους! Κανονικά θα έπρεπε να τους φτύνει όλη Ελλάδα για την εκβιαστική στάση να λενε οτι δεν θα ξαναφέρουν φάρμακα στην Ελλάδα επειδή έπεσαν οι τιμές. Συνάδελφοι αυτή η στάση, αυτό το ξεπούλημα πρέπει να καταγγελθεί! Στείλτε μήνυμα σε όσους ξερέτε φαρμακοποιούς ή απλούς γνωστούς και φίλους. Είναι σκάνδαλο πρώτου μεγέθους διπλάσιο σε αξία απο το Σκανδαλο Βατοπαιδίου. Ποιός και γιατί παίρνει απο την τσέπη 12000 φαρμακοποιών και τα δίνει σε 10 φαρμακοβιομήχανους; Το κάνει απο άγνοια ή έχει και προσωπικό όφελος; Που βρίσκεται η υπόθεση με το 4% που θα έπρεπε να παίρνουν απο τους φαρμακοβιομήχανους με νόμο υπερ των ασφαλιστικών ταμείων; Γιατί έχει θαφτεί απο το 2006; Που είναι τα 500 εκατομύρια που χρωστάει η φαρμακοβιομηχανία για τα έτη 06-07-08-09; 4% απο το να μην παιρνουμε τα λεφτά που χρωστάνε οι φαρμακοβιομήχανοι και 3% απο τις τσέπες των φαρμακοποιών 7% φτάνει το ετήσιο δώρακι στη φαρμακοβιομηχανία. Κατα τα άλλα καημένε συνταξιούχε ζήσε με 400 ευρώ και πλήρωσε για να φάνε τα καημένα παιδιά που κουράζονται πολύ να εισάγουν φαρμακα απο το εξωτερικό. Και μην ξεχάσεις βέβαια να βρίσεις το φαρμακοποιό που σε ταλαιπωρεί οταν κάνει απεργία. Οταν ομως αδειάσουν τα ταμεία και δεν εχουν να σου δώσουν φαρμακα και συντάξεις θα ξέρεις που είναι τα λεφτά σου. Μαζί με αυτα που πάνε να κλέψουν απο τους φαρμακοποιούς ζεστένουν τις τσέπες ακριβών κουστουμιών και αυγατίζουν κάποια εταιρικά κεφαλαια στην Ελβετία
kris
Moderator
Δημοσιεύσεις: 197
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

Πωλούνται έπιπλα Φαρμακείου σε άριστη κατάσταση

Autor: admin

Πωλούνται έπιπλα φαρμακείου εξολοκλήρου φτιαγμένα από MDF. Τα ράφια είναι γυάλινα...
περισσότερα

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα