e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

"ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑΣ"
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Θέματα γενικού ενδιαφέροντος
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: "ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑΣ"
#668
"ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑΣ" 14 Χρόνια, 3 Μήνες πριν Κarma: 0
Αγαπητοί Συνάδελφοι, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας κοινοποιήσουμε ενα παράδειγμα (απο τα πολλα) ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑΣ!

Πηγή: www.mypharm.gr/node/715


Σας παραθέτουμε τα εξής σημεία:

"...Αλλά ακόμα και στην περίπτωση που γίνει το παρανοϊκο δεν έχουμε λόγο να μείνουμε μουδιασμένοι και να παραλύσουμε.Πραγματικά δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα.Οι ΣΥΦΑ και ο ΠΦΣ μπορούν να μονοπωλήσουν την κατασταση σε σημείο όπου ο μόνος που θα χάσει θα είναι οι αγορέςΑν λειτουργήσουν τα δίκτυα του ΣΥΦΑ συντονισμένα και ο ΠΦΣ ασκεί θεσμικό ρόλο που θα πλαισιώνει την πολιτική των ΣΥΦΑ τότε καλύτερα κάποιοι να αρχίσουν να κλαίνε από τώρα..

Και ποιοι είναι αυτοί?

...............

2.Οι νέοεισερχόμενοι στο επάγγελμα μιας και πολυ πιθανο η μεριδα των ΣΥΦΑ να παει στα 100.000 ευρω αν υπάρχει μεγάλη ζήτηση (και έτσι θα πρέπει να γίνει ) για να κοπούν οι ορέξειις αφελών που πιθανόν να πιστέψουν ότι η αγορά χωράει και άλλα φαρμακεία.Με τον τρόπο αυτό δε θα μπορούν να συμμετάσχουν στο σχήμα και θα είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν.

3.Οι πολίτες όπου δυστυχώς η υγεία θα μονοπωληθει από εμάς (όχι γιατί το θελήσαμε εμείς αλλά γιατί οι αγορές μας ώθησαν)
.........


Ο πανελληνιος σε συνεργασία με τους ΣΥΦΑ μπορούν να εδραιώσουν μια εμπορική πολιτική και ένα περιβάλλον που θα εξαφάνιζε οποιονδήποτε βρισκόταν μπροστά μας.Τόσα χρόνια ο συντονισμός μας δεν ήταν ιδιαίτερα αξιολογος αφου δεν είχαμε κάποιο εχθρό.και μονοι μας τα καταφερναμε.Τωρα αν ο εχθρος εμφανιστεί έχουμε σαν επιλογή είτε να τον αφήσουμε να μας φαει εναν εναν ή να συντονιστούμε και να φτιάξουμε εμείς τα πράγματα όπως τα θέλουμε ώστε να μην υπάρχει εχθρος ούτε θεωρητικός."


Είναι λυπηρό, απεχθές και αρρωστημένο, αν και τόσο καιρό οι "συνάδελφοι" εχοντες, προσπαθούσαν να μας πείσουν οτι μας συμπονουν..

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ

Ευχαριστουμε για την φιλοξενία,

Φαρμακοποιοί χωρίς Φαρμακείο
victoire
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 9
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#669
Απ:"ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑΣ" 14 Χρόνια, 2 Μήνες πριν Κarma: 2
Προφανώς δεν είμαστε όλοι οι "έχοντες" ίδιοι και το αν έχεις ή όχι φαρμακείο δεν αποτελεί από μόνο του κριτήριο κατάταξης στους "καλούς" ή στους "κακούς" του χώρου μας.
Επιπλέον, δεν χρειάζεται να μας ευχαριστείτε για τη φιλοξενία...!Είναι υποχρέωση και δέσμευσή μας να φιλοξενούμε απόψεις οποιουδήποτε, εφόσον παρατίθενται με αξιοπρεπή τρόπο, χωρίς βωμολοχίες και εκφράσεις που θίγουν την "αισθητική" όλων μας.
aioannid
Moderator
Δημοσιεύσεις: 61
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

Πωλούνται έπιπλα Φαρμακείου σε άριστη κατάσταση

Autor: admin

Πωλούνται έπιπλα φαρμακείου εξολοκλήρου φτιαγμένα από MDF. Τα ράφια είναι γυάλινα...
περισσότερα

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα