e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Οι συνέπειες της καταστροφικής πολιτικής του ΔΝΤ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Θέματα γενικού ενδιαφέροντος
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Οι συνέπειες της καταστροφικής πολιτικής του ΔΝΤ
#628
Οι συνέπειες της καταστροφικής πολιτικής του ΔΝΤ 14 Χρόνια, 1 Μήνας πριν Κarma: 9
Τον τελευταίο καιρό ακούμε να γίνεται μεγάλη συζήτηση γύρω από την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Tα διάφορα “παπαγαλάκια” έχουν επιστρατευτεί για να μας πείσουν ότι δε μπορούμε να σωθούμε αλλιώς παρά ακολουθώντας πρόγραμμα αυστηρής λιτότητας και υπακούοντας στις προσταγές όλων αυτών, που το τελευταίο που νοιάζονται είναι για την κοινωνική ευημερία και την πρόοδο ενός λαού.

Έχουν αρχίσει να ακούγονται και φωνές για το ότι το ΔΝΤ δεν είναι κακό και η προσφυγή σε αυτό δεν είναι και καταστροφή!
Μετά το πάθημα της Αργεντινής και άλλων κρατών που προσέφυγαν στο ΔΝΤ, κανείς δε δικαιούται να πει ότι δε γνώριζε και γι αυτό την έπαθε… Το πάθημα της Αργεντινής είναι μία από τις πιο τρανταχτές αποδείξεις για το πόσο καταστροφικές μπορεί να είναι οι συνέπειες μίας αυστηρής λιτότητας και η εφαρμογή μίας ανάλγητης υπαγορευμένης πολιτικής, που δεν αποσκοπεί στην κοινωνική δικαιοσύνη αλλά δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη διάλυση μίας χώρας και την εκποίηση του δημόσιου πλούτου προς όφελος μίας ολιγαρχίας, ντόπιας και ξένης.

Αυτό που συνέβει στην Αργεντινή, οδηγώντας την στην κατάρρευση το 2001, είναι μία σειρά μεθοδεύσεων από όλες τις κυβερνήσεις που, ακολουθώντας νεο-φιλελεύθερες πολιτικές και τις οδηγίες τους ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, κατάφεραν να οδηγήσουν μία πλούσια χώρα στην καταστροφή και το λαό της στην πλήρη εξαθλίωση, την ανεργία και τη φτώχεια…

Ο λαός της Αργεντινής προδώθηκε! Όμως άφησε μία παρακαταθήκη σε όλους τους άλλους δείχνοντας το πάθημά του ώστε οι επόμενοι να μην πάθουν τα ίδια… Ο Ελληνικός λαός δε δικαιούται να πει δε γνώριζα και να αφήσει το μέλλον του στις προσταγές ξένων “ηγεμόνων” που, συνεργαζόμενοι με τις προδοτικές κυβερνήσεις, απαιτούν να οδηγηθεί στην καταστροφή και να παραδοθεί μαζί με τον πλούτο της χώρας (όσον έχει απομείνει!) βορά στα χέρια μίας σάπιας ολιγαρχίας.

Οι λαοί προδίδονται πάντα εκ των έσω και, με αφορμή και τη σημερινή επέτειο, ο Ελληνικός λαός (αλλά και όλοι οι λαοί) πρέπει να είναι έτοιμος, να βγάλει τις παρωπίδες και να δει κατάματα την αλήθεια! Αυτό που στήνεται στις πλάτες του είναι μεθοδευμένο και στήνεται εδώ και πολύ καιρό. Τώρα όμως ο Παπανδρέου δείχνει αδίστακτος και αποφασισμένος να κάνει ό,τι του ζητηθεί για την ολοκλήρωση του σχεδίου… Έχει συμμάχους τη ντόπια ολιγαρχία που αποβλακώνει τον κόσμο μέσω της “ενημέρωσης”, αλλά και τα ξένα αφεντικά του που τόσο ανάγκη έχει να τους αποδείξει πόσο πιστό σκυλί είναι…

Για να μην τρέφουμε λοιπόν αυταπάτες και έχουμε ψευδαισθήσεις, για να μην παραμυθιαζόμαστε τόσο εύκολα… ακολουθεί το ντοκυμαντέρ του Fernando Solanas που εξιστορεί τα γεγονότα που οδήγησαν στην κατάρρευση μίας τόσο πλούσιας χώρας.

Το ντοκυμαντέρ αφηγείται τα γεγονότα ξεκινώντας από την εξέγερση του Δεκεμβρίου του 2001 και κάνοντας ιστορική αναδρομή στα γεγονότα που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή.
Μία χώρα πλούσια που, με τη συνενοχή των πολιτικών, των τραπεζιτών, των μεγάλων πολυεθνικών και της χειραγωγημένης δικαιοσύνης, καταστράφηκε λόγω του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου της και της εκχώρησης των δημοσίων επιχειρήσεων σε ιδιώτες…! (Σας θυμίζει κάτι..
Δείτε με ιδιαίτερη προσοχή το 4ο μέρος που εξιστορεί την εξαπάτηση του λαού από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο που, όταν ανέβηκε στην εξουσία, λίγες μέρες μετά… αναίρεσε όλες τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και ακολούθησε το νεο-φιλελεύθερο πρόγραμμα των συντηρητικών (αντιπάλων του) υπακούοντας στις προσταγές του ΔΝΤ!!! (Αν δε σας θυμίζει κάτι και αυτό… Τουλάχιστον μπορείτε να ξέρετε από πού αντιγράφει τους λόγους του και την πολιτική του ο Γιωργάκης ή καλύτερα ότι είναι εντεταλμένος των ίδιων αφεντικών!)
Αποτέλεσμα της νεο-φιλελεύθερης πολιτικής και της αδιαφορίας του λαού που αφέθηκε στις κυβερνήσεις του… η καταστροφή ενός ολόκληρου έθνους!

Ακολουθούν τα τέσσερα πρώτα μέρη (από 12) με ελληνικούς υπότιτλους.
Θα ακολουθήσουν και τα επόμενα αφού μεταφραστούν…

Υγ. Ακούστε μία ενδιαφέρουσα εκπομπή του Άρη Χατζηστεφάνου για το ΔΝΤ με τίτλο “ΔΝΤ: Η νεκρανάσταση του τέρατος”

Υγ2. Διαβάστε ένα άρθρο (δημοσιεύτηκε 16/7/2001) του Claudio Katz, οικονομολόγου καθηγητή του πανεπιστημίου του Μπουένος Άιρες.

Yγ3. Το 5ο, 6ο, 7ο, 8ο, 9ο και 10ο μέρος προστέθηκαν και μπορείτε να τα βρείτε εδώ

Υγ4. Το 11ο και το 12ο μέρος μπορείτε να τα βρείτε εδώ

Πηγή: Blogging vs Manipulation
admin
"There is no mystery for an open mind"
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 146
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν Γενέθλια: 05/30
Τελευταία διόρθωση: 17/04/2010 01:00 από admin.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

Πωλούνται έπιπλα Φαρμακείου σε άριστη κατάσταση

Autor: admin

Πωλούνται έπιπλα φαρμακείου εξολοκλήρου φτιαγμένα από MDF. Τα ράφια είναι γυάλινα...
περισσότερα

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα