e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Θέματα γενικού ενδιαφέροντος
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ
#532
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ 13 Χρόνια, 11 Μήνες πριν Κarma: 9
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ, ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ, ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ. ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ ΦΥΣΙΚΑ) ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΠΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ.
ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΜΩΣ Η ΠΛΕΟΨΗΦΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΦΑ Η ΒΗΤΑ ΤΡΟΠΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ.
Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. Η ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.
ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ. ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ. Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ. ΑΣ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΠΟΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΕΛΑΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Κ. ΜΟΣΙΑΛΟ, ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ.
ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΙΤΙΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ, ΓΡΑΨΤΕ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ, ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΓΙΔΑ, ΟΡΑΤΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΕΣΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΕ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΦΠΑ, ΠΟΥΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΡΟ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ 6-8 ΜΗΝΕΣ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Ο ΑΚΡΑΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ.
kris
Moderator
Δημοσιεύσεις: 197
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

Πωλούνται έπιπλα Φαρμακείου σε άριστη κατάσταση

Autor: admin

Πωλούνται έπιπλα φαρμακείου εξολοκλήρου φτιαγμένα από MDF. Τα ράφια είναι γυάλινα...
περισσότερα

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα