e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Φαρμακοποιοί ο Επόμενος Στόχος της Κυβέρνησης
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Θέματα γενικού ενδιαφέροντος
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Φαρμακοποιοί ο Επόμενος Στόχος της Κυβέρνησης
#530
Φαρμακοποιοί ο Επόμενος Στόχος της Κυβέρνησης 14 Χρόνια, 2 Μήνες πριν Κarma: 9
Ανοικτή επιστολή
Προς
1) κ. Η. Μόσιαλο,
2) Πρωθυπουργό των Ελλήνων κ. Γ.Παπανδρέου
3) Βουλευτές των κομμάτων


κ. Βουλετά,

Με έκπληξη παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες να αναπαράγονται δηλώσεις σας στα ΜΜΕ που αφορούν το κλάδο των φαρμακοποιών. Μου προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η δήλωση σας στο 8ο Συνέδριο της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, “ότι ενώ το μέσο ετήσιο εισόδημά των φαρμακοποιών είναι 300.000 ευρώ, φορολογούνται για 11.000 ευρώ!!!”. Κύριε, οι μέρες της αυθαιρεσίας του πολιτικού λόγου πέρασαν ανεπιστρεπτί! Αμαυρώνετε έναν ολόκληρο επιστημονικό κλάδο κατηγορόντας τους επι της ουσίας για φοροδιαφυγή; Να προσκομίσετε τα στοιχεία που έχετε στα αρμόδια όργανακαι να τα δημοσιοποιήσετε!
Προσπαθείτε να στρέψετε το κόσμο εναντίον μας; Γιατί;

-Εμείς είμαστε εκείνοι που με νόμο του κράτους είχαμε τα χρήματα των ταμείων για πολλά χρόνια ΑΤΟΚΑ στην τράπεζα της Ελλάδος;
-Εμείς είμαστε εκείνοι που επένδυσαν σε ΤΟΞΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ στο χρηματιστήριο τα χρήματα των ταμείων;
-Εμείς δίνουμε συνταξεις στους “ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ” που δεν δικαιούνται;
-Εμείς ρυθμίζουμε τις ΤΙΜΕΣ των φαρμάκων;
-Εμείς ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕ τα φάρμακα;

Αντίθετως,

-Εμείς είμαστε το δεκανίκι του ανάπηρου συστήματος υγείας που ιδρύσατε και κακοποιείτε χρόνια τώρα οι κυβερνήσεις.
-Εμείς είμαστε που πληρώνουμε τα φάρμακα των ασφαλισμένων των ταμείων και περιμένουμε 6-7 μήνες τα ταμεία να μας τα καταβάλουν παρανόμως εκπρόθεσμα αφου σύμφωνα με τον νόμο πρέπει να μας τα καταβάλουν εντός 45 ημερών!
-Εμείς χορηγούμε φάρμακα επι πιστώσει στους ασθενείς που μας προσκομίζουν συνταγή απο το Νοσοκομείο, γιατί τα ασφαλιστικά ταμεία τους, κλείνουν ραντεβού για να τους δώσουν την συνταγή μετά απο 30-40 μέρες!
-Εμείς δίνουμε τις πρώτες βοήθειες στους ασθενείς ΔΩΡΕΑΝ, και κατα συνθήκη τους μεταφέρουμε ακόμα και στα νοσοκομεία με τα ιδιωτικά μας οχήματα γιατί ΕΣΕΙΣ δεν μεριμνήσατε να υπάρχουν ασθενοφόρα.

Άλλα όλα αυτά είναι άγνωστα σε εσάς. Ειναι άγνωστα γιατι όταν χρειαστείτε γιατρούς, φάρμακα, μεταφορά σε νοσοκομεία όλες οι πόρτες ανοίγουν!!! Δεν περιμένω να καταλάβετε τίποτα απο αυτά... Ίσως να τα έχετε ξανακούσει, αμφιβάλλω αν τα έχετε βιώσει, και εκεί είναι τελικά η διαφορά. Κυβερνάτε απο το γραφείο σας, αμαυρώνετε έναν ολόκληρο κλάδο, διαγράφετε τον αγώνα μιας ζωής, έτσι μονοκονδυλιά, απροβλημάτιστα...

Επιπλέον οι δηλώσεις σας μας έχουν εκθέσει στα μάτια του κόσμου σαν πλουσιος φοροφυγάδες. Μας στοχοποίησαν στους κύκλους της εγκληματικότητας σαν προσοδοφόρους στόχους. Μας κάνετε να μοιάζουμε με τράπεζες οταν επι της ουσίας οι περισσότεροι συνάδελφοι ειναι χρεωμένοι με δάνεια, επιταγές, και πιστωμένοι στις αποθήκες τους!!! Δεν κινδυνευουμε μόνο στο χώρο της εργασίας μας απο όποιον μπορεί να βρει ενα πιστόλι, αλλά πλέον και οι οικογένειες μας αφου μας προσάψατε το μυθικό εισόδημα των 300.000€!!! Επιπλέον προκαλείτε με τις δηλώσεις σας τον φθόνο εναντίον μας. Δεν μπορει ο διπλανός μας να είναι άνεργος, να του κόβετε συντάξεις και μισθούς και να μας υποδεικνύετε σαν μεγαλοεισοδηματίες φοροφυγάδες!

Γνωρίζουμε απο δηλώσεις τους, τις προθέσεις μεγαλοεπιχειρηματιών να επεκταθούν απο την παραγωγή του φαρμάκου και την χονδρική διάθεση του στην λιανική πώληση του. Οι δηλώσεις σας ευνοούν αυτές τις προθέσεις, και μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση πώς ένας άνθρωπος που προέρχεται απο τον τιμημένο χώρο της Αριστεράς και έχει προσχωρίσει στο Σοσιαλιστικό κόμμα της χώρας επι της ουσίας υποσκάπτει την μέση τάξη και ευνοεί το Κεφάλαιο!!!

Κύριε Βουλευτά, σας παρακαλώ να δείξετε το σθένος που αρμόζει σε ένα μεγάλο πολιτικό και να ανακαλέσετε τα όσα είπατε για τα εισοδήματα των φαρμακοποιών ώς ανακριβή. Να το πράξετε δε αυτό με τον ίδιο τρόπο και έκταση που μας εκθέσατε.

Επιφυλασομεθα παντώς νομιμου δικαιώματος μας σε περίπτωση που δεν ανασκευάσετε, να στραφούμε εναντίον σας με αγωγές για τις ηθικές βλάβες που μας προκάλεσαν δημόσια οι δηλώσεις σας.

Μετα Τιμής
Γιώρκας Δημήτριος Φαρμακοποιος
Αποφοιτος Εθνικού Καποδιστριακόυ Πανεπιστημίου Αθηνών
admin
"There is no mystery for an open mind"
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 146
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν Γενέθλια: 05/30
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#531
Απ:Φαρμακοποιοί ο Επόμενος Στόχος της Κυβέρνησης 14 Χρόνια, 2 Μήνες πριν Κarma: 5
Ο Ηλίας Μόσιαλος είναι Καθηγητής της πολιτικής της υγείας και Διευθυντής του Κέντρου Οικονομικών της Υγείας στο London School of Economics. Η έρευνά του εστιάζεται σε πολιτικές υγείας που σχετίζονται με εθνικά συστήματα υγείας. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί στα Γιαπωνέζικα, Κινέζικα, Ρώσικα και Ισπανικά.

Το 1998 υπήρξε συνιδρυτής του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου Συστημάτων και Πολιτικών Υγείας, ένα σημαντικό ερευνητικό κέντρο ανάλυσης μεταρρυθμίσεων συστημάτων υγείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, της Παγκόσμιας Τράπεζας, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, και των κυβερνήσεων του Βελγίου, της Φιλανδίας, της Νορβηγίας, της Σλοβενίας, της Ισπανίας, και της Σουηδίας. Σήμερα συνδιευθύνει το Παρατηρητήριο.

Είναι επίτιμος διευθυντής στη Δημόσια Υγεία στην Αρχή Στρατηγικής Υγείας του Εθνικού Συστήματος Υγείας Νοτιοδυτικού Λονδίνου.

Είναι Επίτιμος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, στη Σχολή Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής του Λονδίνου, και στη Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας στη Γαλλία.

Επιμελείται των εκδόσεων του Cambridge University Press για τα Οικονομικά, τις Πολιτικές και τη Διοίκηση της Υγείας. Είναι αρχισυντάκτης του επιστημονικού περιοδικού Health Economics, Policy and Law των εκδόσεων Cambridge University Press.

Έχει συμμετάσχει ενεργά στο δημόσιο διάλογο ως σύμβουλος στο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Παγκόσμια Τράπεζα, τα Υπουργεία Υγείας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Αυστρίας, του Βελγίου, της Βραζιλίας, της Κίνας, της Κύπρου, της Φιλανδίας, της Γαλλίας, της Ιρλανδίας, της Ρωσίας, της Νότιας Αφρικής, της Νότιας Κορέας, της Ισπανίας και της Σουηδίας.

Έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (2000-2003). Το 2000 και 2007 βραβεύτηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διοίκησης Υγείας για την καλύτερη δημοσίευση για τις πολιτικές και τη διοίκηση υγείας στην Ευρώπη.


Για όσους θέλουν να ξέρουν το background αυτού του τύπου.

Αυτά τα στοιχεία που ανακοίνωσε που τα βρήκε? Τέτοιες μελέτες κάνει στο LSE???
vmacine
Senior Boarder
Δημοσιεύσεις: 44
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

Πωλούνται έπιπλα Φαρμακείου σε άριστη κατάσταση

Autor: admin

Πωλούνται έπιπλα φαρμακείου εξολοκλήρου φτιαγμένα από MDF. Τα ράφια είναι γυάλινα...
περισσότερα

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα