e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Αποσύρθηκε η διάταξη για τα φάρμακα
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Θέματα γενικού ενδιαφέροντος
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Αποσύρθηκε η διάταξη για τα φάρμακα
#476
Αποσύρθηκε η διάταξη για τα φάρμακα 14 Χρόνια, 4 Μήνες πριν Κarma: 5
Η υπουργός Οικονομίας αναγκάστηκε να αποσύρει τη διάταξη για τα φάρμακα
04/03/2010 | 19:07 Τελευταία Ενημέρωση 19:07 04/03/2010

Η υπουργός Οικονομίας υποστήριξε πως ο σημερινός νόμος δεν εφαρμόζεται (μα τι λέει?????)

Να αποσύρει τη διάταξη για τα φάρμακα, που περιλαμβάνονταν στο νομοσχέδιο με τα νέα μέτρα, αναγκάσθηκε την Πέμπτη η υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσελη, μετά τις δηλώσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ότι θα την καταψηφίσουν.

Η διάταξη προέβλεπε ότι η τιμή τους θα διαμορφώνεται με βάση τον μέσο όρο των τριών φθηνότερων στην Eυρωζώνη, ενώ σήμερα διαμορφώνεται με βάση το μέσο όρο των τριών φθηνότερων στα 27 κράτη μέλη.

Η υπουργός Οικονομίας υποστήριξε πως ο σημερινός νόμος δεν εφαρμόζεται και η νέα ρύθμιση θα επιφέρει οικονομία της τάξης του 1 δις. ευρώ ετησίως.

Η Βάσω Παπανδρέου, ο Κώστας Γείτονας, ο Νάσος Αλευράς και ο Χρήστος Αηδόνης ζητούσαν επίμονα να αποσυρθεί η διάταξη και δήλωναν ότι θα την καταψηφίσουν.
vmacine
Senior Boarder
Δημοσιεύσεις: 44
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν
Τελευταία διόρθωση: 05/03/2010 09:12 από vmacine.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#477
Απ:Αποσύρθηκε η διάταξη για τα φάρμακα 14 Χρόνια, 4 Μήνες πριν Κarma: 5
vmacine
Senior Boarder
Δημοσιεύσεις: 44
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#478
Απ:Αποσύρθηκε η διάταξη για τα φάρμακα 14 Χρόνια, 4 Μήνες πριν Κarma: 5
Ατακτη υποχώρηση Κατσέλη σε ρύθμιση για τα φάρμακα
Του Γιωργου Σ. Mπουρδαρα Καθημερινή Hμερομηνία δημοσίευσης: 05-03-10

Αφήνοντας μέχρι και υπαινιγμούς για σκανδαλωδώς ευνοϊκή προς τους φαρμακοβιομηχάνους πολιτική, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εξανάγκασαν χθες το απόγευμα την υπουργό Οικονομίας κ. Λούκα Κατσέλη να αποσύρει άρον άρον, την τελευταία στιγμή, ρύθμιση για τον τρόπο τιμολόγησης των φαρμάκων. Η προσπάθειά της να διατηρηθεί η ρύθμιση ως άρθρο του κατεπείγοντος νομοσχεδίου για τα έκτακτα μέτρα που ψηφίζεται σήμερα, όχι μόνο δεν υποστηρίχθηκε από άλλα κυβερνητικά στελέχη, αλλά έφερε και την ίδια σε συγκρουσιακή τροχιά μέχρι και με την πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων κ. Βάσω Παπανδρέου.

«Ανήκω στο κόμμα, στηρίζω την κυβέρνηση, αλλά δεν το ψηφίζω, πιθανώς μαζί μ’ εμένα και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ», είπε σε υψηλούς τόνους η κ. Παπανδρέου, ενώ λίγο νωρίτερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Χρ. Αηδόνης έκανε λόγο για «πλιάτσικο σε βάρος των πολιτών».

Εμφανώς ενοχλημένη από τις αντιδράσεις, η κ. Κατσέλη είπε: «Δεν θα είχα αντίρρηση να αποσύρω τη ρύθμιση, αλλά πρέπει όλοι να ξέρετε ότι για κάθε ημέρα καθυστέρησης θα προκύπτει πρόσθετη δαπάνη στα ασφαλιστικά Ταμεία ύψους 2,7 εκατ. ευρώ. Είναι εθνικό θέμα και όχι προσωπικό ή κομματικό» επέμεινε.

«Δεν είναι ευθύνη των βουλευτών που ήρθε τώρα η ρύθμιση. Αν τώρα χάνονται 2,7 εκατομμύρια για κάποιες ημέρες, το ίδιο χάνονταν και τους προηγούμενους μήνες», τόνισε σε υψηλούς τόνους η κ. Παπανδρέου.

Το θέμα των κυβερνητικών καθυστερήσεων στην προώθηση νομοθετικών πρωτοβουλιών τίθεται από τους πράσινους κυρίως για το φορολογικό, τα αναπτυξιακά νομοσχέδια και τη στελέχωση κρίσιμων επιτελικών θέσεων στο Δημόσιο.

Αμεσα μέτρα για να γίνει κοινωνικά δίκαιη η ακολουθούμενη πολιτική και να αρχίσει η αναπτυξιακή διαδικασία, ζήτησαν, μεταξύ άλλων, οι κ. Ν. Αλευράς και Χρ. Αηδόνης, στη συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής. Νωρίτερα στο ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, η εσωκομματική γκρίνια επεκτάθηκε και σε άλλα μέτωπα, όπως είναι η καθυστέρηση στον διορισμό νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία ή και στην ενεργοποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους κατά της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής.

Νωρίτερα, ουδείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θέλησε να απαντήσει στα ομαδικά πυρά που δεχόταν επί ώρες στην Ολομέλεια η κυβέρνηση για την οικονομική της πολιτική. Μίλησε μόνο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Π. Ευθυμίου και ο παριστάμενος υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χ. Καστανίδης.

Θέση Παπακωνσταντίνου
Σε μια προσπάθεια να γαληνέψει τα ταραγμένα εσωκομματικά νερά, ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι η κυβέρνηση δεν θέλει αλλά αναγκάζεται να πάρει τα σκληρά μέτρα. Αφού μάλιστα είπε ότι τα μέτρα αυτά θα είναι μόνιμα, συμπλήρωσε ότι κυβερνητική πρόθεση είναι «να μπορέσει να δώσει πίσω στους εργαζομένους ένα τμήμα του εισοδήματος που χάνεται, όταν ξεπεραστεί η κρίση».
vmacine
Senior Boarder
Δημοσιεύσεις: 44
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

Πωλούνται έπιπλα Φαρμακείου σε άριστη κατάσταση

Autor: admin

Πωλούνται έπιπλα φαρμακείου εξολοκλήρου φτιαγμένα από MDF. Τα ράφια είναι γυάλινα...
περισσότερα

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα