e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Αυξάνονται οι δαπάνες των Ταμείων
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Θέματα γενικού ενδιαφέροντος
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Αυξάνονται οι δαπάνες των Ταμείων
#450
Αυξάνονται οι δαπάνες των Ταμείων 14 Χρόνια, 3 Μήνες πριν Κarma: 5
Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010
ΚαθημερινήΑν και το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης προβλέπει μείωση
Ανησυχητικά είναι τα πρώτα στοιχεία από το μέτωπο των δαπανών του μεγαλύτερου Ταμείου της χώρας. Τον Ιανουάριο οι δαπάνες του ΙΚΑ αυξήθηκαν 3,5% έναντι του αντίστοιχου μήνα πέρυσι, χτυπώντας καμπανάκι για την επίτευξη του στόχου του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης. Το πρόβλημα εντοπίζεται στις δαπάνες του κλάδου υγείας του ΙΚΑ και όπως φαίνεται δεν αναμένονται αποτελέσματα εάν δεν σπάσει η αλυσίδα της διαπλοκής φαρμακευτικών εταιρειών, ιατρών απασχολούμενων στα Ταμεία και φαρμακοποιών. Χθες το υπουργείο έδωσε στη δημοσιότητα νέα παρανομία στη Φθιώτιδα, με εμπλεκομένους συμβεβλημένο φαρμακοποιό του ΟΓΑ και δύο ιατρούς από το περιφερειακό ιατρείο του δήμου. Μόνο στο όνομα ενός ασφαλισμένου εκδόθηκαν οκτώ συνταγές συνολικής αξίας 63.000 ευρώ, σε διάστημα 10 μηνών. Η βεβαιωμένη ζημία για τον ΟΓΑ ανέρχεται στο ποσό των 84.364 ευρώ. Επιπλέον σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατων ελέγχων σε 77 επιχειρήσεις για τα έσοδα του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών 3 στους 10 ασφαλισμένους δεν καταβάλλουν εισφορές στο Ταμείο. Σε επιτόπιους ελέγχους του ΙΚΑ διαπιστώθηκε ότι σε σύνολο 6.196 απασχολουμένων, ποσοστό 19,54% βρέθηκε ανασφάλιστο. Την ίδια στιγμή γνωστοί οφειλέτες του ΙΚΑ -πλην του Δημοσίου το οποίο χρωστάει περί τα 9 δισ. ευρώ- παραμένουν στο απυρόβλητο, έχοντας σταματήσει να καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές μετά την ένταξή τους στην τελευταία ευνοϊκή ρύθμιση.
vmacine
Senior Boarder
Δημοσιεύσεις: 44
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

Πωλούνται έπιπλα Φαρμακείου σε άριστη κατάσταση

Autor: admin

Πωλούνται έπιπλα φαρμακείου εξολοκλήρου φτιαγμένα από MDF. Τα ράφια είναι γυάλινα...
περισσότερα

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα