e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

ΣΦΕΕ- ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Θέματα γενικού ενδιαφέροντος
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: ΣΦΕΕ- ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ
#351
ΣΦΕΕ- ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ 13 Χρόνια, 8 Μήνες πριν Κarma: 9
Ο ΣΦΕΕ για το ποσοστό κέρδους των φαρμακοποιών

Ημερομηνία δημοσίευσης: 13 Ιανουαρίου 2010

Σε διευκρίνιση σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν το ποσοστό κέρδους των φαρμακοποιών προέβη ο ΣΦΕΕ με σημερινή του ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής:

‘Με αφορμή την ανακριβή αναφορά σε ορισμένα δημοσιεύματα ότι ‘σύμφωνα με το ΣΦΕΕ το κέρδος των φαρμακοποιών αγγίζει το 35%’, κάνουμε την ακόλουθη δήλωση:

Η συγκεκριμένη αναφορά δεν ανταποκρίνεται στις θέσεις του ΣΦΕΕ και ουδέποτε ο ΣΦΕΕ ή ο Πρόεδρος του κ. Διονύσιος Φιλιώτης έχουν κάνει τέτοια δήλωση στις συναντήσεις που πραγματοποιούνται με τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες για τα θέματα της φαρμακευτικής αγοράς.

Δηλώνουμε επίσημα ότι το ποσοστό κέρδους των φαρμακοποιών δεν είναι θέμα του ΣΦΕΕ, δεν τον αφορά, και οποιαδήποτε αναφορά γίνεται με την χρήση του ονόματος του ΣΦΕΕ είναι ανακριβής.’

====================================================================================
Την δήλωση αυτή αναγκάστηκε να κάνει ο ΣΦΕΕ μετά τις διαμαρτυρίες των φαρμακοποιών για την πρόταση που έκανε στους κυβερνητικούς παράγοντες, βάσει της οποίας, άλλη τιμή να έχει το φάρμακο στο ελέυθερο εμπόριο και άλλη στα ασφαλιστικά ταμεία. Δηλ. θέμα εκπτώσεων, δηλ. θέμα μείωσης ποσοστού κέρδους, δηλ. για όλα φταίνε οι φαρμακοποιοί, δηλ, ορμάτε πάνω τους για να μειωθούν οι δαπάνες, δηλ. βαράτε το σαμάρι γιατί ο γάϊδαρος δεν φταίει.......
Δηλαδή κ. του ΣΦΕΕ μακριά από τον κώ.. μας και ότι θέλεις ας γίνει. Εύγε.
kris
Moderator
Δημοσιεύσεις: 197
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου

Autor: tetras61

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου σε κεντρικο σημειο λουτροπολης της Φθιωτιδας...
περισσότερα