e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

ΝΕΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Θέματα γενικού ενδιαφέροντος
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: ΝΕΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
#240
ΝΕΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 13 Χρόνια, 12 Μήνες πριν Κarma: 4
Συνάδελφοι, τελικά βρέθηκε θέση σε χωριό και σε λίγους μήνες ευελπιστώ να ανοίξω.Πρέπει να τα κάνω όλα βιαστικά γιατί έκανα αίτηση στον ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα Νέων Επιστημόνων.Πώς θα καταφέρω να φτιάξω το οίκημα και να εξοπλίσω το φαρμακείο σε ένα μήνα? τα οικονομικά μου είναι πενιχρά, αλλά ευτιχώς τα έπιπλα θα μου τα κάνει ο πατέρας μου, όπως εγώ θέλω. Είμαι στο Ηράκλειο και ψάχνω σαν την τρελή τα πάντα.Όσον αφορά στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ξέρει κανείς πότε γίνεται ο πρώτος έλεγχος?
Τα ρολά κάνουν 7.000 ευρώ? αν δε βάλω ρολά και βάλω καγκελάκι? Το πρόγραμμα στο κομπιούτερ ¨¨φαρμακ﨨 είναι καλό? Τελικά θα προμηθευτώ τα φάρμακα από το ΣΥΦΑΚ και όχι από φαρμακαποθήκη όπως συμβουλεύετε κι εσείς.Το φεβρουάριο όμως θα γίνει μείωση στις τιμές, τι πρέπει να κάνω αν παραγγείλω τον Ιανουάριο? Πρέπει να έχω όλα τα φάρμακα εξ΄αρχής ή να τους τα παργγέλνω? Η μεγάλη μου αρχική παραγγελία θα είναι με εξάμηνη επιταγή, τι με συμφέρει να κάνω? έχω τρελαθεί! δώστε μου καμμιά συμβουλή, ιδέα...΄ανοιξε κανείς από σας πρόσφατα?
ΕΙΡΗΝΗ
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 14
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#241
Απ:ΝΕΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 13 Χρόνια, 12 Μήνες πριν Κarma: 2
Αν κατάλαβα καλά...στο κομμάτι που αφορά το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ:
Αφού το επιχειρηματικό σου σχέδιο έχει επιλεγεί από την τριμελή επιτροπή αξιολόγησης των αιτήσεων του συγκεκριμένου προγράμματος, η ημερομηνία αξιολόγησης που εμφανίζεται στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΑΕΔ θεωρείται και η ημερομηνία προέγκρισης της αίτησης υπαγωγής σου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.Ο πρώτος επιτόπιος έλεγχος πραγματοποιείται εντός 30 ημερών από αυτήν την ημερομηνία και θα οριστεί κατόπιν συνεννοήσεως των ελεγκτών με 'σένα.
Για τα υπόλοιπα δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει κάποιος άλλος απ'το Forum που ήδη ασκεί το επάγγελμα και έχει την σχετική εμπειρία.
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.
Nick
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 5
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Τοποθεσία: Αλλού
Τελευταία διόρθωση: 09/12/2009 02:02 από Nick.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#242
Απ:ΝΕΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 13 Χρόνια, 12 Μήνες πριν Κarma: 9
Κατ' αρχήν ηρέμησε
Όλα θα έρθουν με την σειρά τους. Αφού όπως λές βρήκες φαρμακείο στο Ηράκλειο, κοίταξε οι προθήκες του φαρμακείου να είναι ασφαλείας, για ευνόητους λόγους.
Έκανες πολύ καλά που προτίμησες τον ΣΥΦΑΚ, θα σε βοηθήσουν και θα σε προστατέψουν από κερδοσκοπικές παγίδες και τις επιταγές.
Μην σε τρομάζουν οι μειώσεις τιμών, εξάλλου τα απαραίτητα φάρμακα δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Θα ξέρεις ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα αναποφευχτα θα προσθέτεις συνεχώς φάρμακα για να ολοκληρώσεις την τρέχουσα συνταγογραφία. Αυτό που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να αγοράσεις μικρές ποσότητες από κάθε είδος. Η πορεία θα σου δείξει τι θα κρατήσεις και τι θα αφήσεις.
Εάν προκύψει μείωση τιμών, αυτή θα αφορά κυρίως τα ακριβά φάρμακα και πιστεύω ότι θα δοθεί και χρόνος προσαρμογής. Μέχρι να συμβεί αυτό όμως θα χρειαστεί λίγος χρόνος διότι πρέπει να γίνει νέα νομοθετική ρύθμιση για την τιμολόγηση των φαρμάκων.
Καλή επιτυχία και η συμβουλή που σου δίνουμε είναι να λειτουργήσεις πρωτίστως ως Φαρμακοποιός πάροχος πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας και δευτερευόντως ως επιχειρηματίας. Έτσι μόνο θα κατοχυρωθείς στον χώρο σου.
kris
Moderator
Δημοσιεύσεις: 197
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#243
Απ:ΝΕΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 13 Χρόνια, 12 Μήνες πριν Κarma: 9
Eφαρμογές για διαχείριση φαρμακείου υπάρχουν πολλές, μια από αυτές το epanax έχει παρουσιαστεί στο forum και μπορείς να επικοινωνήσεις για περισσότερες πληροφορίες
admin
"There is no mystery for an open mind"
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 145
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν Γενέθλια: 05/30
Τελευταία διόρθωση: 09/12/2009 05:08 από admin.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#244
Απ:ΝΕΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 13 Χρόνια, 12 Μήνες πριν Κarma: 2
Εγώ έχω ανοίξει σχετικά πρόσφατα, πριν 2,5 χρόνια περίπου, οπότε-αν νομίζεις ότι μπορώ να σε βοηθήσω- ρώτα με ο,τι θες. Αρχικά να σου πω να έχεις υπόψη σου οτι μπορεί να σου κάνει και συρταριέρα για τα φάρμακα ο επιπλοποιός. Εγώ την είχα κάνει σε επιπλοποιό και μου βγήκε πολύ φθηνότερα από τις τιμές που δίνουν οι εταιρείες. Είναι 4 στήλες από 10 συρτάρια η καθεμιά και μου στοίχισε περίπου 2800 και μέχρι στιγμής είναι ιδιαίτερα λειτουργική και δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα. Μόνο που όταν ανοίγω το συρτάρι, δεν κλείνει από μόνο του, αλλά για 5000-6000Ε λιγότερα, το κλείνω και μόνη μου .Επίσης, έχω κάνει αυτοσχέδιο χωρίσματα μέσα στα συρτάρια,χρησιμοποιώντας και κάποια υλικά που παρήγγειλα απά κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα. Τώρα σχετικά με τα ρολά, τι εννοείς??Εγώ έβαλα στορ με 1200Ε περίπου. Σχετικά με τον ΟΑΕΔ-πήρα και εγώ την επιδότηση-, ο έλεγχος έρχεται μέσα σε 30 μέρες, αφότου εγκριθείς και θέλουν απλώς να δουν οτι το φαρμακείο δουλεύει και οτι δεν πήρες την επιδότηση και έγινες άφαντη.
Τώρα σχετικά με την πρώτη παραγγελία, μπορούν να σε βοηθήσουν και από το ΣΥΦΑΚ, δίνοντάς σου κάποια στατιστικά στοιχεία από τα φάρμακα που κινούνται στην περιοχή, ώστε να μπορέσεις να έχεις μια εικόνα. Πάντως, σταδιακά θα γεμίζεις τα συρτάρια σου και αν η φαρμακαποθήκη σε εξυπηρετεί με καθημερινά δρομολόγια, τότε δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, ακόμη και αν δεν έχεις κάποια φάρμακα. Οι ελλείψεις σίγουρα είναι πιο έντονες αρχικά, αλλά πάντα θα υπάρχουν!Και να είσαι σίγουρη οτι και οι πελάτες σου θα σου δώσουν τον απαραίτητο χρόνο για να οργανώσεις επαρκώς το φαρμακείο σου.
Αυτά για αρχή!Οποαδήποτε άλλη απορία έχεις, είμαστε στη διάθεσή σου!
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!
aioannid
Moderator
Δημοσιεύσεις: 61
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#252
Απ:ΝΕΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 13 Χρόνια, 12 Μήνες πριν Κarma: 2
Για το θέμσ των αγορών, αρκετά σωστοί οι προβληματισμοί αλλά διάβασε και τα πιο κάτω:

www.pharmamanage.gr/cms.asp?id=82

Όσο για τον εξοπλισμό:

www.pharmamanage.gr/a_good_pharmacy.asp

Καλή Επιτυχία!
haramis
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 9
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου

Autor: tetras61

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου σε κεντρικο σημειο λουτροπολης της Φθιωτιδας...
περισσότερα