e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της ΕΝΙΚ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Θέματα γενικού ενδιαφέροντος
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της ΕΝΙΚ
#209
Αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της ΕΝΙΚ 14 Χρόνια, 6 Μήνες πριν Κarma: 0
Ένωση Γιατρών Κιλκίς

Κιλκίς 26-11-2009

Είναι προφανές ότι μετά την καθυστέρηση του Υπουργείου όσον αφορά στην εφαρμογή της κλαδικής μας σύμβασης, και παρά τις διαβεβαιώσεις της Υπουργού για επίλυση όλων των προβλημάτων του κλάδου μας, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μη αποπληρωμής των δεδουλευμένων εφημεριών, λόγω του ελάχιστου χρόνου που απομένει για την λήξη του οικονομικού έτους στις 10-12-2009. Είναι επίσης προφανές ότι η ηγεσία της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. θα έπρεπε να κινηθεί έγκαιρα καλώντας Γενικό Συμβούλιο νωρίτερα, αν ήθελε να ανταποκριθεί σωστά σαν ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο στα καθήκοντά της.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ενώσεις της επαρχίας και ειδικότερα η ΕΝΙΚ για μια ακόμη φορά λειτούργησαν πιο αποτελεσματικά από την ομοσπονδία. Στα πλαίσια αυτών των ενεργειών, έχει ήδη αποσταλεί με πρωτοβουλία του Δ.Σ. της ΕΝΙΚ, εξώδικη διαμαρτυρία στην υπουργό, στην οποία επισημαίνονται οι θανάσιμοι για τους πολίτες κίνδυνοι από την έλλειψη προσωπικού, επιφυλασσόμαστε δε, να προχωρήσουμε και σε νέες εξωδίκους, δια των οποίων θα προειδοποιούμε την υπουργό για τις προσωπικές ποινικές της ευθύνες, σε περίπτωση που σημειωθεί στο νοσοκομείο μας, θάνατος ή σοβαρή βλάβη της υγείας ασθενούς εάν η επαρκής στελέχωση του νοσοκομείου και η αποκατάσταση του εύρυθμου της λειτουργίας του μείνουν μόνον υποσχέσεις.


Ως εκ τούτου, οι γιατροί της Ε.Ν.Ι.Κ. καταλήγουμε στις παρακάτω αποφάσεις και διαπιστώσεις.

1. Θα συμμετάσχουμε στην 24ωρη πανελλαδική απεργία την 30η-11-2009, καθώς και στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις που αποφάσισε το Γ. Συμβούλιο της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε., απέχοντες από την 26η-11-2009 από όλες τις προγραμματισμένες εξετάσεις και χειρουργεία (πλην των ιατρείων γρίπης), μέχρις ότου υλοποιηθούν όλα τα υπεσχημένα από το κράτος, και μέχρις ότου εφαρμοστούν όλες οι διατάξεις του νόμου που ψηφίστηκε το Μάρτιο και που αφορά τη συλλογική μας σύμβαση και θα απαιτήσουμε την αποπληρωμή όλων των δεδουλευμένων εφημεριών, μέχρι και του μηνός Νοεμβρίου.

2. Θα πιέσουμε για την αύξηση των κονδυλίων για τις εφημερίες που διαπιστώνεται ότι είναι ελλειμματικό για την κατάρτιση ασφαλών προγραμμάτων εφημέρευσης.

3. Θα πιέσουμε για τις προσλήψεις ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού, γιατί είναι ανεπίτρεπτο να μην λειτουργεί ο αξονικός τομογράφος και τα εργαστήρια του αιματολογικού τμήματος σε 24ωρη βάση για τις ανάγκες των πολιτών του Νομού.

4. Διαπιστώνουμε ότι η στασιμότητα στην επίλυση των χρόνιων αλλά και των οξέων προβλημάτων μας δεν οφείλεται μόνο στην κρατική αναλγησία, αλλά και στις αναιμικές διεκδικήσεις της ηγεσίας της ΟΕΝΓΕ , κυρίως δε στον αντιδημοκρατικό τρόπο της αντιπροσώπευσης σʼ αυτήν, των ενώσεων του κλάδου, και άρα στην στρεβλή σύνθεση των οργάνων της και την ανεπαρκή θεσμική της λειτουργία. Τόσο για λόγους δημοκρατικών αρχών όσο και για καθαρά συνδικαλιστικούς αγωνιστικούς λόγους είναι αδύνατον να αποδεχτούμε τα παρόν έλλειμμα δημοκρατίας στο ανώτατο συνδικαλιστικό μας όργανο, ένα έλλειμμα που συχνά συνεπάγεται τη αυθαίρετη μετάφραση των πλειονοτήτων σε μειοψηφίες, την αγνόηση της συνδικαλιστικής βάσης και της γενικής βούλησης, και τη διαχείριση αυτής της βούλησης με τους τακτικισμούς που επιβάλλει το κομματικό καπέλωμα και ο κεντρομόλος προσανατολισμός της ομοσπονδίας μας.

Σαν ΕΝΙΚ, καλούμε την ηγεσία της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. να ανοίξει άμεσα και επίσημα τη συζήτηση για αλλαγή του καταστατικού με κύριο σκοπό μια αναλογικότερη αντιπροσώπευση των ενώσεων στα όργανά της, που θα δίνει δικαίωμα ψήφου στις περιφερειακές ενώσεις. Τα νοσοκομεία της περιφέρειας δεν είναι δορυφόροι των μεγάλων νοσοκομείων του κέντρου. Είναι αυτοτελή ιδρύματα με δικές τους ανάγκες που συχνά διαφοροποιούνται από εκείνες του κέντρου. Το ίδιο ισχύει και για τις συνδικαλιστικές ενώσεις τους που έχουν ως έργο τους διεκδικήσεις που σχετίζονται με τις συγκεκριμένες ανάγκες και με τα αιτήματα των εργαζομένων στα νοσοκομεία αυτά. Όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι οφείλουν να εκπροσωπούνται και στην ομοσπονδία μας. Το ποιά ομοσπονδία θα είναι αυτή θα πρέπει σύντομα να το αποφασίσει η ηγεσία της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.. Αν θέλουν μια και αδιαίρετη, θα πρέπει να δρομολογήσουν άμεσα την αλλαγή του καταστατικού στο προσεχές συνέδριό μας. Αν επιμείνουν να αγνοούν επιδεικτικά την περιφέρεια και τη συνδικαλιστική βάση φοβούμαστε ότι επιλέγουν έναν πολύ μοναχικό δρόμο.

Το ζήτημα αυτό η Ε.Ν.Ι.Κ. θα το θέτει με κάθε ευκαιρία, μέχρι την τελική επίλυσή του.

Η Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Λέτα Ζωτάκη Παντελής Χασάκιολης
ermis
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 1
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Τελευταία διόρθωση: 29/11/2009 21:26 από ermis.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

Πωλούνται έπιπλα Φαρμακείου σε άριστη κατάσταση

Autor: admin

Πωλούνται έπιπλα φαρμακείου εξολοκλήρου φτιαγμένα από MDF. Τα ράφια είναι γυάλινα...
περισσότερα

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα