e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Συζήτηση σε διεθνή θέματα στον χώρο του φαρμακείου και των φαρμάκων
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
#234
ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 14 Χρόνια, 6 Μήνες πριν Κarma: 2
02/12/2009
Αλλάζει χέρια η φαρμακευτική πολιτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση(Ηealthview.gr)Με μια απόφαση που ταράζει τα νερά, η φαρμακευτική πολιτική στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν θα είναι πλέον ευθύνη της Γενικής Διεύθυνσης Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας, αλλά μεταφέρεται στη Γενική Διεύθυνση Υγείας και Καταναλωτών (DG Sanco).
Η ευθύνη για τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΕΑ) θα περιλαμβάνεται στο χαρτοφυλάκιο του νέου Επιτρόπου Υγείας John Dalli, ο οποίος είναι σήμερα υπουργός Κοινωνικής Πολιτικής της Μάλτας. Ο κ. Dalli θα αναλάβει και τον έλεγχο της βιοτεχνολογίας, η οποία επίσης μετακινείται στην DG Sanco από τη Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος.

Νέοι Επίτροποι

Με τη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Κομισιόν), με Πρόεδρο τον Jose Manuel Barroso, η Γενική Διεύθυνση Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας πρόκειται να υποβληθεί σε σημαντικές αλλαγές. Υπό τη νέα ηγεσία του Antonio Tajani (Ιταλία), θα αλλάξει όνομα σε Γενική Διεύθυνση Βιομηχανίας και Επιχειρηματικότητας και αναμένεται να μείνει πίσω σε αρκετές εξελίξεις, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ενός νέου Επιτρόπου Καινοτομίας και Έρευνας (Maire Geoghegan-Quinn, Ιρλανδή υπουργός 1979-1997, πιο πρόσφατα στο Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο στο Λουξεμβούργο) και ενός Επιτρόπου Δράσης για το Κλίμα (Connie Hedegaard, πρώην υπουργός για την Ενέργεια και το Κλίμα στη Δανία).

Μεταξύ άλλων αλλαγών, ο Πρόεδρος της Κομισιόν Jose Manuel Barroso όρισε τον Joaquin Almunia της Ισπανίας ως Επίτροπο Ανταγωνισμού, στη θέση της Δανής πολιτικού Neelie Kroes, της οποίας οι έρευνες στη φαρμακοβιομηχανία τους προηγούμενους μήνες περιελάμβαναν τις πρωτοφανείς «επιδρομές» ερευνητών της Κομισιόν στα γραφεία εταιρειών. Η κ. Kroes γίνεται τώρα Επίτροπος για την Ψηφιακή Ατζέντα.

Θερμή υποδοχή της απόφασης από τις οργανώσεις καταναλωτών

Η μεταφορά της φαρμακευτικής πολιτικής στην DG Sanco χαιρετίστηκε θερμά από ομάδες προάσπισης των καταναλωτών και μη κυβερνητικές οργανώσεις, οι οποίες τονίζουν εδώ και καιρό ότι στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, αρμόδια για τα φάρμακα είναι τα υπουργεία υγείας.

«Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η κυβερνητική αλλαγή θέτει το δημόσιο συμφέρον και την υγεία των Ευρωπαίων στο κέντρο των ζωτικών αποφάσεων που επηρεάζουν την υγεία μας» δήλωσε η Monika Kosinska, γενική γραμματέας της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας για τη Δημόσια Υγεία (EPHA).

«Έχοντας την ευθύνη για τις πολιτικές για τα φάρμακα και τις ιατρικές συσκευές, καθώς και για τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, ο Επίτροπος Υγείας και Καταναλωτών είναι τώρα καλύτερα εξοπλισμένος για να εφαρμόσει μια συνεπή και σταθερή προσέγγιση της πολιτικής δημόσιας υγείας και, ειδικότερα, για να διασφαλίσει την προστασία των ασθενών και την ασφάλεια των φαρμάκων σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση» πρόσθεσε η κ. Kosinska.

John Dalli, ο νέος Επίτροπος Υγείας και Καταναλωτών

Μιλώντας στη Μάλτα μετά την ανακοίνωση της νέας του θέσης, ο κ. Dalli δήλωσε ότι προτεραιότητά του στο νέο του ρόλο θα είναι η πρόσβαση στην περίθαλψη και η βιωσιμότητα του τομέα αυτού.

Η προκάτοχός του, Ανδρούλα Βασιλείου (Κύπρος), γίνεται Επίτροπος Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Πολυγλωττισμού και Νεότητας.

Ο κ. Almunia, η κ. Kroes και ο κ. Tajani ορίστηκαν επίσης ως αντιπρόεδροι της Κομισιόν.

Η νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Η νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένεται να ξεκινήσει τις εργασίες της τον Φεβρουάριο και η θητεία της θα διαρκέσει έως τις 31 Οκτωβρίου 2014. Η έγκριση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι απαραίτητη προτού οι νέοι Επίτροποι αναλάβουν τα πόστα τους και πρόκειται να εμφανιστούν σε ατομικές ακροάσεις ενώπιον κοινοβουλευτικών επιτροπών στις 11-19 Ιανουαρίου. Μετά την ψήφο συγκατάθεσης από το Κοινοβούλιο, που αναμένεται να δοθεί στις 26 Ιανουαρίου, η νέα Επιτροπή θα οριστεί επισήμως από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.
agathop
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 5
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρόεδρος Φ.Σ. Κιλκίς
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

Πωλούνται έπιπλα Φαρμακείου σε άριστη κατάσταση

Autor: admin

Πωλούνται έπιπλα φαρμακείου εξολοκλήρου φτιαγμένα από MDF. Τα ράφια είναι γυάλινα...
περισσότερα

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα