e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Ψήφισμα Γενικής Σύνέλευσης Φ.Σ. Κιλκίς 6-5-10
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Ανακοινώσεις προς τα μέλη του forum και δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Ψήφισμα Γενικής Σύνέλευσης Φ.Σ. Κιλκίς 6-5-10
#688
Ψήφισμα Γενικής Σύνέλευσης Φ.Σ. Κιλκίς 6-5-10 14 Χρόνια, 2 Μήνες πριν Κarma: 9
Σήμερα 6-5-10 η Γενική Συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς σε συνεδρίασή της διαπιστώνει τα παρακάτω:
1. Με το Πολυνομοσχέδιο που ψήφισε η Κυβέρνηση στη Βουλή αμφισβητείται ευθέως η επαγγελματική και επιστημονική κατοχύρωση του Ελληνικού Φαρμακείου και του Έλληνα Φαρμακοποιού.
2. Η γενικού περιεχομένου διατάξεις του Νομοσχεδίου ανοίγουν τις κερκόπορτες, κάτω από τις επιταγές του Δ.Ν.Τ. των πολυεθνικών που δρουν στο κύκλωμα του φαρμάκου, για την πλήρη αμφισβήτηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των φαρμακείων και των φαρμακαποθηκών.
3. Παραδίδουν την Δημόσια Υγεία και ειδικότερα το φάρμακο στα χέρια επιχειρηματικών κύκλων με μόνο στόχο το κέρδος, υποβαθμίζοντας τον Έλληνα Φαρμακοποιό ως εγγυητή των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας στο χώρο του φαρμακείου, παρά τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
4. Καταργεί τη σταθερή λιανική τιμή στο φάρμακο με κίνδυνο την άμεση υποβάθμιση, λόγω ανταγωνισμού, της ποιότητας του φαρμάκου που θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του πολίτη. Τη στιγμή μάλιστα που δεχτήκαμε τη μείωση της τιμής των φαρμάκων και τη στήριξη των Ασφαλιστικών Ταμείων.
Ζητάμε:
1. Την εφαρμογή της απόφασης του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων για την μη εμπορευματοποίηση των επαγγελμάτων υγείας.
2. Τη σταθερή λιανική τιμή στο φάρμακο ως εγγύηση για την ποιότητα του και τον κίνδυνο παραοικονομίας.
3. Την επαγγελματική και επιστημονική κατοχύρωση του Ελληνικού Φαρμακείου και του Έλληνα Φαρμακοποιού, με την διατήρηση του σημερινού ιδιοκτησιακού καθεστώτος.
4. Την στήριξη των υγιών συνεταιριστικών μονάδων στο χώρο του φαρμάκου ως εγγυητές για την ομαλή και απρόσκοπτη αυτού.
5. Τον εξορθολογισμό των δαπανών για την Υγεία με πλήρη έλεγχο στις Νοσοκομειακές και Φαρμακευτικές δαπάνες.
6. Την άμεση εφαρμογή ηλεκτρονικού ελέγχου των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας και της συνταγογράφισης των φαρμάκων.
7. Την παραδειγματική τιμωρία, ως απαίτηση του Ελληνικού Λαού, όσων καταχράστηκαν την περιουσία του Δημοσίου και των Ασφαλισμένων.
Αποφασίζουμε:
Να υπερασπιστούμε με κάθε κόστος τη επαγγελματική μας αξιοπρέπεια και να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να παραδώσει την Περίθαλψη του Ελληνικού Λαού στα χέρια των κερδοσκόπων και των πολυεθνικών αλυσίδων οι οποίες εδώ και χρόνια καραδοκούν τον χώρο της Υγείας όπως το ίδιο συνέβη στις Αγγλοσαξονικές Χώρες και όπου επενέβη το Δ.Ν.Τ. (Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Λιθουανία κ.α.).
Είμαστε από τους λίγους Έλληνες πλήρως φορολογούμενοι και δεν χρωστάμε σε κανένα για την κατάντια του Κράτους. Απεναντίας δεν αντέχουμε άλλο να πιστώνουμε τα Ασφαλιστικά Ταμεία με καθυστερήσεις πληρωμών που ξεπερνούν τους 7 μήνες και τα χρήματα αυτά να σπαταλώνται μέχρι τώρα στον τζόγο του Χρηματιστηρίου και της Παραοικονομίας.
Η Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. Κιλκίς
admin
"There is no mystery for an open mind"
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 146
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν Γενέθλια: 05/30
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

Πωλούνται έπιπλα Φαρμακείου σε άριστη κατάσταση

Autor: admin

Πωλούνται έπιπλα φαρμακείου εξολοκλήρου φτιαγμένα από MDF. Τα ράφια είναι γυάλινα...
περισσότερα

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα