e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Ανακοινώσεις προς τα μέλη του forum και δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΤΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΣΗΣ
#479
ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΤΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΣΗΣ 13 Χρόνια, 7 Μήνες πριν Κarma: 9
06/03/2010
Δεύτερη πράξη στον εμφύλιο για τα φάρμακα (ΝΕΑ)

Τα συντονισμένα πυρά όλων σχεδόν των βουλευτών του ΠαΣοΚ, που μετέχουν στις Επιτροπές Εμπορίου και Κοινωνικών Υποθέσεων και οι οποίοι κατήγγειλαν ότι οι φαρμακοβιομηχανίες στην Ελλάδα φορολογούνται μόνο με 2%, ενώ το κέρδος φαρμακείων και φαρμακαποθηκών είναι πολύ μεγάλο, δέχτηκε χθες για δεύτερη συνεχή ημέρα η υπουργός Οικονομίας κ. Λούκα Κατσέλη. Τα... σκάγια δεν άφησαν αλώβητους τους δύο συναρμόδιους υπουργούς Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ανδρέα Λοβέρδο και Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου για τη διάταξη που μείωνε 20% τις τιμές των φαρμάκων, η οποία προς το παρόν απεσύρθη. Κι ενώ και προχθές το βράδυ αλλά και χθες το πρωί, η κ. Κατσέλη επέμεινε στη διάταξη λέγοντας ότι θα τη φέρει ακριβώς ως έχει τις επόμενες μέρες σε άλλον νόμο, η μαζική αντίδραση, τα επιχειρήματα και ο τόνος των βουλευτών του ΠαΣοΚ ανάγκασαν την υπουργό να πει «όλοι μαθαίνουμε», και να προσθέσει πως «θα μας δοθεί η ευκαιρία να το ξαναεξετάσουμε την Τετάρτη που θα φέρω ξανά τη διάταξη στον νόμο για το ΕΣΠΑ».

Ανταρσία. Η οργή των βουλευτών που μετατράπηκε σε ανταρσία άρχισε όταν ενώ είχε συμφωνηθεί να προηγηθεί συζήτηση για το θέμα μείωσης της φαρμακευτικής δαπάνης συνολικά στο σύστημα της υγείας, είδαν έκπληκτοι να μπαίνει στο νομοσχέδιο για τα οικονομικά μέτρα που ψηφίστηκε χθες με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, διάταξη για μείωση της τάξης του 20%. Οι βουλευτές που έχουν αντιρρήσεις υποστηρίζουν ότι μπορεί να επιτευχθεί ακόμη μεγαλύτερη μείωση. Όπως έλεγαν χθες, «δεν είναι δυνατόν να γίνονται σημεία και τέρατα και σπατάλες στο σύστημα των φαρμάκων, και να φαίνεται ότι περνάμε εν κρυπτώ το βασικότερο στοιχείο που είναι η τιμολόγηση του φαρμάκου με διάταξη που δεν προκαλεί κανέναν πονοκέφαλο στη φαρμακοβιομηχανία».

Οι βουλευτές του ΠαΣοΚ δεν έβαλαν νερό στο κρασί τους ούτε όταν η κ. Ξενογιαννακοπούλου είπε ότι κόβονται «μαχαίρι» οι ιατρικοί επισκέπτες από τα νοσοκομεία και εφεξής θα επιτρέπεται μόνο δύο φορές τον μήνα στο αμφιθέατρο, ούτε όταν ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι από την ερχόμενη βδομάδα θα ποινικοποιήσει το να έχουν στα φαρμακεία βιβλιάρια Ταμείων. Αντιθέτως, οι βουλευτές έβαλαν με ιδιαίτερη ένταση το πρόβλημα, ενώ αρκετοί είπαν ότι θα σκεφτούν πολύ να ψηφίσουν την επίμαχη διάταξη εάν ξαναέρθει. «Το πάρτι να λάβει τέλος, πρέπει να αλλάξουμε όλο το σύστημα», είπε ο Χρ. Πρωτόπαπας ζητώντας μεταξύ άλλων να μειωθεί το περιθώριο κέρδους στα φαρμακεία και τις φαρμακαποθήκες, ενώ η Μιλένα Αποστολάκη ζήτησε να «μην μπει ταφόπλακα σε ό,τι έγινε την τελευταία 5ετία, με τα χρέη στον τομέα της υγείας να έχουν ανέλθει σε ιλιγγιώδες ποσό». Ο Π. Κουρουμπλής χαρακτήρισε «καρχαρίες και τρωκτικά» όσους λυμαίνονται τον χώρο της υγείας και ζήτησε επιτακτικά να μπει πόθεν έσχες σε όσους πέρασαν από τον ΕΟΦ την τελευταία δεκαετία.

Οι βουλευτές Κατερίνα Φαρμάκη (ΠαΣοΚ) και Κ. Βελόπουλος (ΛΑΟΣ) έβαλαν το ζήτημα της εισδοχής στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής και στα βιολογικά που στην Ελλάδα διατίθενται στα φαρμακεία «από κολοσσούς που πιέζουν και θα πιέζουν πολύ περισσότερο για διάφορα χωρίς κανόνες», ενώ ο Μανώλης Σκουλάκης έκανε έκκληση ιδιαίτερα στην κ. Κατσέλη «για δεύτερες σκέψεις» στην επίμαχη διάταξη.
kris
Moderator
Δημοσιεύσεις: 197
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου

Autor: tetras61

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου σε κεντρικο σημειο λουτροπολης της Φθιωτιδας...
περισσότερα