e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΥΕΝ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Ανακοινώσεις προς τα μέλη του forum και δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΥΕΝ
#254
ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΥΕΝ 14 Χρόνια, 2 Μήνες πριν Κarma: 9
Τέλος τα φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένιους του ΥΕΝ

Ημερομηνία δημοσίευσης: 10 Δεκεμβρίου 2009


Σταματούν τη χορήγηση φαρμάκων επί πιστώσει στους ασφαλισμένους του ΥΕΝ, οι φαρμακοποιοί της Αττικής, λόγω χρεών του Ταμείου.

Η διοίκηση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ) ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι σταματά τη συνεργασία με το έν λόγω Ταμείο από την 1η Ιανουαρίου 2010, καθώς οφείλει στους φαρμακοποιούς ποσά από τον Σεπτέμβριο του 2008!

Οι φαρμακοποιοί καταγγέλλουν ότι κι άλλα Ταμεία τούς οφείλουν σημαντικά ποσά από συνταγές ασφαλισμένων τους. Το Ταμείο του Δημοσίου (ΟΠΑΔ) έχει οφειλές από τον Μάιο του 2009 που ανέρχονται στα εκατό περίπου εκατομμύρια ευρώ.

Το Ταμείο της ΔΕΗ οφείλει 1.835.204 ευρώ, το ΤΣΜΕΔΕ 3.686.400 ευρώ και το Ταμείο της Εμπορικής Τράπεζας 2.500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΦΣΑ, αυτά αποτελούν απλά μια ενδεικτική αναφορά, καθώς υπάρχουν και άλλα ταμεία που δεν έχουν εξοφλήσει στα φαρμακεία λογαριασμούς που όφειλαν εδώ και καιρό να εξοφλήσουν. Πρόκειται για ποσά 16.000.000 ευρώ, στα οποία δεν υπολογίζονται τα 120.000.000 ευρώ που οφείλει ο ΟΠΑΔ.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής καλεί τα μέλη του σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 16 Δεκεμβρίου 2009, με θέμα τις μεγάλες καθυστερήσεις των πληρωμών από τα ασφαλιστικά ταμεία και την απαίτηση για ενιαία φαρμακευτική περίθαλψη σε όλους τους Έλληνες πολίτες.
kris
Moderator
Δημοσιεύσεις: 197
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

Πωλούνται έπιπλα Φαρμακείου σε άριστη κατάσταση

Autor: admin

Πωλούνται έπιπλα φαρμακείου εξολοκλήρου φτιαγμένα από MDF. Τα ράφια είναι γυάλινα...
περισσότερα

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα