e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ -
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Καλωσήρθες forum!
Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών
Υποδοχή νέων μελών και επισκεπτών. Πες μας για σένα!
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ -
#1028
ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ - 13 Χρόνια πριν Κarma: 9
ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ - ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ


Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011
Κλειστά επαγγέλματα
Όταν ημουν μικρός είχα ένα όνειρο.
Στο χωριό που ζούσα όλοι οι κάτοικοι προμηθεύονταν νερό από το πηγάδι , το οποίο ήταν ιδιοκτησία μου κ τους πουλούσα το νερό.
Επειδή το νερό ήταν ζωτικής σημασίας ωστόσο, δε μπορούσα ανεξέλγκτα να το πουλάω όπως θέλω. Το κράτος μου είχει ορίσει την τιμή που θα το πουλάω κ με ανάγκαζε να πληρώνω μεσάζοντες-γνωστες,
ελεγχόμενους από το κράτος , έναν για κάθε μαχαλά (μαχαλας = περιοχή). Κάθε μεσάζοντας αμείβονταν με συγκεκριμένο ποσοστό επι των πωλήσεων κ είχε την υποχρέωσει να ελέγχει κ την ποιότητα του νερού στα χημικά εργαστήρια, οπότε αναγκαζόμουν πριν εμφιαλώσω το νερό να το αποστειρωσω με προσοχή κ να το συσκευάσω στις σωστές συσκευασίες.
Όλο αυτό μου κόστιζε. Πήγαινε μεν καλά η επιχείρηση μου αλλά θα μπορούσα να πουλάω λιγότερο ποιοτικα κ πιο ακριβά. Η ευρωπαική Νομοθεσία δε με άφηνε. Πήγα να πιέσω το Δήμαρχο αλλά μου είπε ότι δε μπορούσε να κάνει τίποτα, διότι από τη μία ήταν ο νόμος, από την άλλη ένας ραδιοφωνικός σταθμός τοπικός θα τον έκραζε...
Σκεφτόμενος έπραξα. Πάω στο σταθμό κ του λέω (FM 100). "θέλω, να μου δώσεις το σταθμό σου". -Κοστίζει τόσο , μου απάντησαν. Κατάλαβα ότι δε με συμφέρει. Πήγα απαίτησα από το κράτος να με αφήσει να εκπέμπω στην ίδια συχνότητα κ μου απάντησαν ότι δεν επιτρέπεται. Η συχνότητα ανήκει μόνο σε έναν. Απαίτησα , όταν ο καναλάρχης φτάσει στη σύνταξη , να μου παραχωρήσει εμένα τη συχνότητα, επειδή είναι κρατική. Πάλι δε γινόταν γιατί πλέον η συχνότητα ανήκει στο κανάλι , κ μόνο όταν κλείσει αυτό , θα έρθει η άδεια στο κράτος. Μου πρότειναν να πάρω μία άλλ! η που ήταν ελεύθερη, αλλά εμένα το 100 μου αρέσει σαν αριθμός κ ήμουν ανένδοτος. Αλλά ο νόμος όριζε απόσταση συχνοτήτων, κ περιορισμένο αριθμό εκπομπών για προστασία της Δημόσιας υγείας.
-Τι λέτε, ρε παιδιά, δε μπορώ να ασκήσω όπως θέλω το επάγγελμα μου? Δε μπορώ να ανοίξω στους 99,9 κ να επιβιώσει ο σταθμός με τη μεγαλύτερη Κεραία? Γιατί μου το απαγορεύετε? Ποια υγεία μου λέτε? Τους είπα κ το ρητό "Ο Ολυμπιακός κ το Αιγάλεω να νικανε, κ όλοι οι άλλοι να πανε να γα...." Η ευρωπαική οδηγία με περιόριζε, όπως κ τα ανεξάρτητα ,τότε, ΜΜΕ.Τι να κάνω?
Η λύση δεν άργησε να βρεθεί. Ξεκίνησα λαδώνοντας κάποιους δημοσιογράφους. Κατάλαβα ότι έτσι αποκτούσα δύναμη. Πλέον περνούσα ότι ήθελα στον κόσμο. Ταυτόχρονα , κατάφερα κ εισχώρησα κ στον τομέα της Πλαστικοποίησης, κ σε ελάχιστα χημικά εργαστήρια. Οι μεσάζοντες ωστόσο μου χαλούσανε τη σούπα, κ τα υπόλοιπα ανεξάρτητα εργαστήρια.
Έμαθα ότι ο βουλευτής που είχα πρωτομιλήσει κ ο δήμαρχος, σπατάλησαν κ υπεξαιρεσαν πολλά λεφτά, Χρεωμένοι ως το κόκκαλο. Η τράπεζα τους πίεζε να βρουν λεφτά. Οι φόροι στο χωριό, ο ένας μετά τον άλλον. Ο κόσμος πεινούσε, αλλά ο δήμαρχος συνέχισε να τρώει (ισχυρίζοταν στους χωριανούς ότι μαζί τα φάγανε). Όπως είπε κ ο Bill Gates, ήμουν στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή. Πήρα το δήμαρχο στο ταπεινό μου δωμάτιο, στο Βασιλιά Γιώργο, όπως ονόμαζα το πατρικό μου, κ του έβαλα ένα γενναίο φάκελο με λεφτά μέσα στη τσέπη του...
-Απλα θα πεις στο χωριό ότι η Τράπεζα σου επιβάλλει να κάνεις κάποιες αλλαγές. Είναι για το καλό όλων.. Οι μεσάζοντες-(φαρμακοποιοί) είναι περιττοί αυτό θα τους πεις. Τα άλλα άστα πάνω μου, έχω τα ΜΜΕ πλέον..... Έχω φτιάξει κ 2-3 εικονικούς συλλόγους από δήθεν μεσάζοντες χωρίς δουλειά με μέλη έναν απόστρατο στρατηγό, έναν υπάλληλο απο το δημαρχείο, κ εναν υπάλληλο της εταιρίας μου... Θα κάνω ντόρο....

Με τιμή, ο ιδιοκτήτης
Malapis Lavifarmakis
kris
Moderator
Δημοσιεύσεις: 197
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου

Autor: tetras61

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου σε κεντρικο σημειο λουτροπολης της Φθιωτιδας...
περισσότερα