e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Θέματα γενικού ενδιαφέροντος
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ
#237
ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ 14 Χρόνια, 4 Μήνες πριν Κarma: 9
06/12/2009
Νέο πεδίο δράσης αλλά και... κερδών για τις βιομηχανίες (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ)Ευκαιρίες για κέρδη και καινοτομία ανοίγει για τις φαρμακοβιομηχανίες η πανδημία της νέας γρίπης και η ανάγκη για αποτελεσματικά εμβόλια κατά του ιού Η1Ν1. Παράλληλα, αναθερμαίνει τη βιομηχανία εμβολίων καθώς οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες επενδύουν σε πρωτοποριακές μεθόδους επειδή διαβλέπουν στο εγγύς μέλλον τον κίνδυνο να μειωθούν τα κέρδη τους από την εμπορία φαρμάκων. Σύμφωνα με σχετική έρευνα της IMS Health, την επόμενη πενταετία θα λήξουν οι άδειες παραγωγής μιας σειράς συνταγογραφούμενων φαρμάκων των οποίων οι πωλήσεις αντιπροσωπεύουν έσοδα ύψους 135 δισ. δολ. Σύμφωνα με την διεθνή ομοσπονδία φαρμακοβιομηχανιών (IFPMA), η αγορά συνταγογραφούμενων φαρμάκων ανέρχεται παγκοσμίως σε 780 δισ. δολ. αλλά αναπτύσσεται μόλις κατά 5% ετησίως. Αναλυτές του κλάδου διαβλέπουν, έτσι, μια πολύ πιο στιβαρή δυναμική στη βιομηχανία εμβολίων με προοπτικές για ετήσια ανάπτυξη 13% μέχρι και το 2012.

Η βρετανική Glaxo SmithKline, που απέσυρε το δικό της εμβόλιο, θεωρεί ακριβείς τις προβλέψεις αναλυτών για πωλήσεις εμβολίων κατά του Η1Ν1 αξίας 1,7 δισ. δολ. το δ΄ τρίμηνο και ανάλογες το α΄ τρίμηνο του 2010. Η ελβετική Novartis προεξοφλεί πως μόνον το δ΄ τρίμηνο οι πωλήσεις του δικού της εμβολίου θα φθάσουν στα 700 εκατ. δολ. και η Sanofi-Aventis τα 500 εκατ. δολ. Η Novartis εγκαινίασε μάλιστα προ ημερών στην πόλη Holly Springs των ΗΠΑ μονάδα παραγωγής εμβολίων κατά της γρίπης, το κόστος της οποίας ανήλθε σε 1,2 δισ. δολ., αλλά επιδοτήθηκε από το αμερικανικό κράτος με 487 εκατ. δολ. Θα είναι η πρώτη στις ΗΠΑ που θα χρησιμοποιήσει την πρωτοποριακή τεχνολογία ανάπτυξης εμβολίων σε κύτταρα από συκώτι ζώων και όχι σε αυγά. Η μέθοδος αυτή προσφέρει τη δυνατότητα επίσπευσης της παραγωγής εμβολίων κατά τουλάχιστον ένα μήνα. Τα οφέλη της νέας γρίπης για τις φαρμακοβιομηχανίες δεν σταματούν εδώ.

Η ελβετική Roche ανέφερε αύξηση 10% των πωλήσεών της το γ΄ τρίμηνο χάρη κυρίως στην εκτίναξη της ζήτησης για το γνωστό κατά της κοινής γρίπης φάρμακο Tamiflu, μολονότι δεν παρέχει καμία προστασία κατά του Η1Ν1.
kris
Moderator
Δημοσιεύσεις: 197
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

Πωλούνται έπιπλα Φαρμακείου σε άριστη κατάσταση

Autor: admin

Πωλούνται έπιπλα φαρμακείου εξολοκλήρου φτιαγμένα από MDF. Τα ράφια είναι γυάλινα...
περισσότερα

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα