e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Συζήτηση σε θέματα ασφαλιστικών ταμείων, ασφάλισης και φορολόγισης των φαρμακοποιών
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Περαίωση
#920
Περαίωση 12 Χρόνια, 4 Μήνες πριν Κarma: 9
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΙΚΙΛΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΕΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΟΡΩΝ-ΠΩΛΗΣΕΩΝ, ΩΣΤΕ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΙΩΘΕΙ. ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 20%, ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ. ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 300000 ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 360000, ΤΟΤΕ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤ'ΕΤΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΦΠΑ, ΣΤΑΘΜΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΤΙΣ ΕΙΣΡΟΕΣ(ΑΓΟΡΕΣ) & ΤΙΣ ΕΚΡΟΕΣ(ΠΩΛΗΣΕΙΣ), ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΠΑ & ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ 19%. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΤΟΤΕ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΠΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ & ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ¨΄
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ 300.ΟΟΟ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 270 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 9 & 30(ΔΗΛ 10%) ΣΤΟ 19% ΦΠΑ, ΕΚΑΝΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ,350.000 ΣΤΟ 9 & 25000 ΣΤΟ 19%(ΔΗΛ 6,67%).
ΣΤΟΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, Η ΕΦΟΡΙΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΩΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΖΙΡΟ, ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ 19% ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 37500 & ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΠΑ ΓΙΑ ΤΑ 12500 +ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ+ΠΡΟΣΤΙΜΑ.
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 375000χ0,44%=1650 & ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ %ΑΓΟΡΩΝ-%ΠΩΛΗΣΕΩΝ, ΤΟΤΕ, ΟΛΟ & ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΚΛΕΙΣΕΙ".
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ, ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΙΣΗ, ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ 20%, ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΟΡΩΝ-ΠΩΛΗΣΕΩΝ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΖΙΡΟ ΤΟΥΣ. ΠΕΡΑΙΩΝΕΤΕ & ΠΙΝΕΤΕ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
Η ΟΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ & ΟΧΙ ΩΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΑΣ.
ΤΖΑΚ
Junior Boarder
Δημοσιεύσεις: 33
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Τελευταία διόρθωση: 17/11/2010 19:07 από ΤΖΑΚ.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου

Autor: tetras61

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου σε κεντρικο σημειο λουτροπολης της Φθιωτιδας...
περισσότερα