e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Κιλκίς
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Ανακοινώσεις προς τα μέλη του forum και δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Κιλκίς
#834
Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Κιλκίς 13 Χρόνια, 7 Μήνες πριν Κarma: 9
Έναρξη λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου Κιλκίς

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Κιλκίς, ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΗΛΙΑΚΟΣ» στην πόλη του Κιλκίς, επί της οδού Σπάρτης 13.
Οι πολύμηνες προσπάθειες των παραπάνω φορέων είχαν σαν αποτέλεσμα την ολοκλήρωση των διαδικασιών και των εργασιών του Κ.Ι.Φ, το οποίο θα αρχίσει να λειτουργεί από το μήνα Σεπτέμβριο 2010.
Το έργο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη και τη συνδρομή της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Κιλκίς, του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς. Στην κατασκευή του έργου συνέβαλαν αρχιτέκτονες, επιχειρηματίες και τεχνικοί, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τις προσφορές και τις υπηρεσίες τους.
Η κοινωνική ευαισθησία των παραπάνω φορέων και όσων συνέβαλαν για την κατασκευή του έργου, δίνει τη δυνατότητα παροχής υγειονομικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης και φαρμακευτικής κάλυψης σε μια σειρά συμπολιτών μας, και όχι μόνο, οι οποίοι για τον οποιοδήποτε λόγο βρίσκονται στο περιθώριο της ζωής. Η αλληλεγγύη της κοινωνίας και των φορέων της στους αδυνάτους δείχνει το βαθμό συνειδητοποίησης των προβλημάτων που δημιουργούνται από την αδυναμία της πολιτείας να δώσει λύση στα προβλήματα αυτών των κοινωνικών ομάδων.
Η αυτοοργάνωση των φορέων του τόπου μας, με την ολοκλήρωση των διαδικασιών για τη λειτουργία αυτού του κέντρου, ανοίγει νέους δρόμους και θα λειτουργήσει ως πρότυπο για αντίστοιχες πρωτοβουλίες άλλων Δήμων και κοινωνικών φορέων. Ιδιαίτερα στις σημερινές συγκυρίες, πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη συμπαράστασης και αλληλεγγύης. Η εθελοντική προσφορά ιατρών, φαρμακοποιών και συμπολιτών μας, για τις δωρεάν παρεχόμενες υπηρεσίες τους, δείχνει επίσης το περίσσευμα ανθρωπιάς και πνεύματος συμπαράστασης στους έχοντες ανάγκη.
Η λειτουργία αυτού του κέντρου πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης, πέραν των υπηρεσιών των υπαλλήλων από τους φορείς που το συγκροτούν, απαιτεί και την εθελοντική προσφορά επιστημονικού προσωπικού ιατρών και φαρμακοποιών αλλά και συμπολιτών μας. Απευθύνεται σε συμπολίτες μας άπορους, ανασφάλιστους, αναξιοπαθούντες, διερχόμενους μετανάστες προσωρινά χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα, και σε όσους πληρούν τα κριτήρια του κανονισμού λειτουργίας του Κ.Ι.Φ, οι οποίοι και θα παραλάβουν τη σχετική κάρτα από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Κιλκίς .
Το Κ.Ι.Φ θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η παροχή ιατρικών υπηρεσιών θα γίνεται στο ιατρείο του Κ.Ι.Φ ή στα ιδιωτικά ιατρεία των εθελοντών ιατρών. Η δε φαρμακευτική κάλυψη θα γίνεται αποκλειστικά από το φαρμακείο του Κ.Ι.Φ και μόνο από τους εθελοντές ιατρούς και φαρμακοποιούς του κέντρου.
Πέρα από τις υγειονομικές υπηρεσίες, αυτό το κέντρο θα διαχειρίζεται τα αποθέματα οικιακών φαρμάκων, τα οποία για κάποιο λόγο οι πολίτες δεν τα χρειάζονται και ως συνήθως καταλήγουν στα σκουπίδια. Τα ληγμένα φάρμακα θα διοχετεύονται στο ΣΥ.ΦΑ ( συνεταιρισμός φαρμακοποιών) Θεσσαλονίκης, με τον οποίο συνεργαζόμαστε στο πρόγραμμα απόσυρσης των ληγμένων φαρμάκων. Όσα φάρμακα έχουν περιθώριο έως την ημερομηνία λήξης τους θα καταγράφονται και θα αποτελούν το αποθεματικό υλικό του Κοινωνικού Φαρμακείου. Έτσι πέραν της χρησιμότητας αυτής της ποσότητας των φαρμάκων αποφεύγεται και η περιβαλλοντική ρύπανση με χημικές και φαρμακευτικές ουσίες.
Γι’ αυτούς τους λόγους, η συμμετοχή του πολίτη έχει πολύ μεγάλη σημασία για τη λειτουργία αυτού του κέντρου. Στην ουσία το Κοινωνικό Φαρμακείο θα είναι σε θέση να επιτελέσει το έργο του, όσο θα τροφοδοτείται από τις προσφορές των συμπολιτών μας σε φαρμακευτικό ή παραφαρμακευτικό υλικό, το οποίο πλέον δεν του είναι χρήσιμο και το οποίο θα μπορεί να παραδώσει στο κοντινότερο φαρμακείο της περιοχής του ή απευθείας στο Κ.Ι.Φ, αφού πάντα καταγραφούν τα προς παράδοση είδη. Το σωματείο Διανεμητικού Λογαριασμού Φαρμακοποιών Κιλκίς (ΔΙ.ΛΟ.ΦΑ.ΚΙΛ) θα είναι υπεύθυνο για την παραλαβή από τα φαρμακεία και τη διαλογή των φαρμάκων μέχρι να καταλήξουν στα ράφια του Κοινωνικού Φαρμακείου.
Εκτιμούμε ότι τα προσφερόμενα είδη, φάρμακα και άλλα, θα είναι πολλαπλάσια των αναγκών του νομού μας. Γι’ αυτό, αφού σταθεροποιηθεί η κατάσταση και έχουμε μια πλήρη εικόνα, θα επιδιώξουμε συνεργασίες με μη κυβερνητικές οργανώσεις, όπως Γιατροί του Κόσμου, Γιατροί χωρίς σύνορα, Φαρμακοποιοί του Κόσμου, μεταναστευτικά κέντρα και άλλες οργανώσεις. Επίσης, κατά καιρούς θα έχουμε τη δυνατότητα αποστολής ποσοτήτων φαρμακευτικού υλικού, από τα αποθεματικά του Κοινωνικού Φαρμακείου σε περιοχές που έχουν ανάγκη (σεισμόπληκτες περιοχές, εμπόλεμες περιοχές, προσφυγικούς καταυλισμούς και αλλού).
Τέλος, η Διοικούσα Επιτροπή (πενταμελής) αποφάσισε, τιμώντας τον Άνθρωπο και Γιατρό Αθανάσιο Τηλιακό, να δώσει το όνομά του στο Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο. Ο Αθανάσιος Τηλιακός ήταν μία από τις εξέχουσες προσωπικότητες στο χώρο της υγείας, με μεγάλη προσφορά στον τόπο μας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23410-22114 / 23410- 23285 / 23410-25817

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
«ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΗΛΙΑΚΟΣ»
admin
"There is no mystery for an open mind"
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 146
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν Γενέθλια: 05/30
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

Πωλούνται έπιπλα Φαρμακείου σε άριστη κατάσταση

Autor: admin

Πωλούνται έπιπλα φαρμακείου εξολοκλήρου φτιαγμένα από MDF. Τα ράφια είναι γυάλινα...
περισσότερα

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα