e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Ανακοινώσεις προς τα μέλη του forum και δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ
#294
ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ 14 Χρόνια, 2 Μήνες πριν Κarma: 9
Ανοικτοί διαγωνισμοί για τα φάρμακα από τα νοσοκομεία

Ημερομηνία δημοσίευσης: 23 Δεκεμβρίου 2009
Δήλωση της Υπουργού Υγείας

Σε ανοικτούς μειοδοτικούς διαγωνισμούς για την προμήθεια φαρμάκων, θα προχωρούν τα δημόσια νοσοκομεία.

Οι διαγωνισμοί θα είναι ηλεκτρονικοί και θα αφορούν φάρμακα σε νοσοκομειακή συσκευασία. Στόχος είναι να εξοικονομηθούν πόροι, ώστε να μπορέσει να ‘ανασάνει’ το σύστημα.

Την ανακοίνωση έκανε την Τρίτη στη Βουλή η υπουργός Υγείας κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού. Η υπουργός Υγείας είπε ότι δρομολογούνται κι άλλα μέτρα για την εξοικονόμηση πόρων από το φάρμακο, μεταξύ των οποίων η ανακοστολόγηση προς τα κάτω.

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου περιέγραψε με ‘μαύρο’ χρώμα την κατάσταση στην Υγεία, λέγοντας ότι η Ελλάδα είναι η ευρωπαϊκή χώρα με τη μεγαλύτερη ανισορροπία όσον αφορά τις δημόσιες και τις ιδιωτικές δαπάνες στον χώρο της υγείας και φυσικά με πλειονότητα τις ιδιωτικές δαπάνες.

Τα χρέη των νοσοκομείων – είπε – είναι 6,27 δισεκατομμύρια ευρώ: ‘Αυτή είναι μία σκληρή πραγματικότητα, που είναι θηλιά, κυριολεκτικά και τροχοπέδη σε κάθε προσπάθεια για να μπορέσουμε να δώσουμε μία νέα πνοή στο Εθνικό Σύστημα Υγείας’.

Σύμφωνα με την υπουργό, η χώρα μας είναι στη χειρότερη θέση των ευρωπαϊκών χωρών του ΟΟΣΑ όσον αφορά το αναγκαίο νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, για να μπορούν να λειτουργούν ομαλά τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας και συνολικά το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Το σύστημα προμηθειών δεν λειτούργησε ποτέ στον χώρο της Υγείας, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο κανόνας ήταν η εξαίρεση. Η πολιτική του φαρμάκου που ακολουθήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση και η κατάργηση της λίστας, είχε ως άμεσο αποτέλεσμα την επιβάρυνση κατά 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ των ασφαλιστικών ταμείων.

Όσον αφορά την προμήθεια του φαρμάκου από τα νοσοκομεία, τα στοιχεία αποδεικνύουν μια αύξηση κατά 20% κάθε χρόνο την εξαετία που πέρασε σε σχέση με το φάρμακο.
kris
Moderator
Δημοσιεύσεις: 197
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου

Autor: tetras61

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου σε κεντρικο σημειο λουτροπολης της Φθιωτιδας...
περισσότερα