e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ- ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΙΣΗ ΔΗΜΟΣ. ΧΡΗΜΑΤΟΣ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Ανακοινώσεις προς τα μέλη του forum και δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ- ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΙΣΗ ΔΗΜΟΣ. ΧΡΗΜΑΤΟΣ
#291
ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ- ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΙΣΗ ΔΗΜΟΣ. ΧΡΗΜΑΤΟΣ 14 Χρόνια, 2 Μήνες πριν Κarma: 9
Είσπραξη μόλις του 63% των βεβαιωθέντων εσόδων, σωρεία κακοΰπολογισμών και αλχημειών στον προϋπολογισμό και συνταγματικές παραβιάσεις είναι μερικές από τις διαπιστώσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που διατυπώνονται σε έκθεση που συνοδεύει τον προϋπολογισμό. Συνολικά, η έκθεση αποτυπώνει μια εικόνα πλήρους αποτυχίας στο σχεδιασμό και τη λειτουργία των εισπρακτικών μηχανισμών και καλεί επιτακτικά για βελτίωσή τους.

Από τον κρατικό απολογισμό, ο οποίος φτάνει μέχρι τις αρχές του τρέχοντος έτους, προκύπτει ότι η απελθούσα κυβέρνηση προέβη σε σωρεία από αλχημείες, εσφαλμένους υπολογισμούς, «μαύρες τρύπες» αλλά και σε συνταγματική παραβίαση των αρχών της ακρίβειας και της ειλικρίνειας που πρέπει να διέπουν τον προϋπολογισμό.

Επιπλέον, η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αύξησε:
• τον προϋπολογισθέντα δημόσιο δανεισμό: «τα πιστωτικά έσοδα, ο δημόσιος δανεισμός δηλαδή, για τη χρηματοδότηση του Π.Δ.Ε [Προϋπολογισμός Δημοσίων Επενδύσεων]ανήλθαν σε €4.590.493.093,86 και παρουσιάζουν μείωση μεν σε σχέση με τις προβλέψεις του Προϋπολογισμού κατά €177.506.906,14 ή 3,72%, αύξηση, όμως, έναντι του προηγούμενου οικονομικού έτους 2007 κατά €745.085.856,24 ή 19,38%, ενώ ο Προϋπολογισμός προέβλεπε αύξησή τους κατά 28,2%».
• τις δημόσιες δαπάνες αφού «οι πληρωμές (πραγματικές δαπάνες του Κρατικού Προϋπολογισμού) ανήλθαν σε €126.912.695.573,59 ή 53,07% του ΑΕΠ, παρουσιάζοντας απόκλιση σε σχέση με τις προβλέψεις του Προϋπολογισμού κατά €26.524.695.573,59 και κατά ποσοστό 26,42%» και
• το έλλειμμα της κεντρικής κυβέρνησης («Από την σύνθεση, εξ άλλου, των πρωτογενών δαπανών του παραπάνω πίνακα διαπιστώνεται ότι το 81,79% αυτών διατίθεται για πληρωμές υπηρεσιών, που περιλαμβάνουν τα έξοδα κεντρικής διοίκησης του Κράτους (μισθοί, συντάξεις, μετακινήσεις, μισθώματα κ.λπ.), καθώς και για μεταβιβαστικές πληρωμές (επιδοτήσεις, επιχορηγήσεις, εισοδηματικές ενισχύσεις σε φυσικά πρόσωπα, ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ). Οι συγκεκριμένες κατηγορίες δαπανών, που αντιπροσωπεύουν το 10,12% και το 6,6% του ΑΕΠ αντιστοίχως, είναι εκείνες που παρουσιάζουν και τις σημαντικότερες αποκλίσεις σε σχέση με τις προβλέψεις του Προϋπολογισμού)», ενώ
• έγινε χρήση λογαριασμού, εκτός προϋπολογισμού, για την αποπληρωμή εξοπλιστικών προγραμμάτων – κάτι που συνιστά παράβαση της συνταγματικής και δημοσιολογιστικής ευταξίας. Επίσης, σημειώθηκε μεγάλη υστέρηση στα φορολογικά έσοδα και κυρίως στην είσπραξη του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ).

Αυτά διαπίστωσε το Ελεγκτικό Συνέδριο (ΕΣ) στην έκθεση Νέο παράθυρο που συνοδεύει τον φετινό προϋπολογισμό, με στοιχεία για τον απολογισμό - ισολογισμό (μέχρι την έναρξη του 2009), όπου τονίζεται η επιτακτική ανάγκη να βελτιωθούν οι εισπρακτικοί μηχανισμοί του κράτους, με έμφαση κυρίως στις ΔΟΥ, οι οποίες που εμφανίζουν τα μικρότερα ποσοστά εισπράξεων έναντι των βεβαιωθέντων εσόδων, καθώς και τα τελωνεία. Για το λόγο αυτό στην έκθεση-διαδήλωση επισημαίνεται η εντυπωσιακά καθοδική πορεία του εισπρακτικού μηχανισμού, αφού το 2003 υπήρχε εισπρακτέο υπόλοιπο 11,5 δισ. ευρώ, που το 2004 αυξήθηκε σε 16,9 δισ., την επόμενη χρονιά σε 21,3 δισ., φτάνοντας το 2009 να τριπλασιαστεί σχεδόν σε σχέση με το 2003, αγγίζοντας τα 29,5 δισ. ευρώ.

Κατά το άρθρο 98 του Συντάγματος στην αρμοδιότητα του Ελεγκτικού Συνεδρίου ανήκουν κυρίως ο έλεγχος των δαπανών του Κράτους, καθώς και των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης ή άλλων νομικών προσώπων, που υπάγονται με ειδική διάταξη νόμου στο καθεστώς αυτό, ο έλεγχος συμβάσεων μεγάλης οικονομικής αξίας στις οποίες αντισυμβαλλόμενος είναι το Δημόσιο ή πρόσωπο που εξομοιώνεται με αυτό, ο έλεγχος των λογαριασμών των δημόσιων υπολόγων και των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, η γνωμοδότηση για τα νομοσχέδια που αφορούν συντάξεις, η σύνταξη και η υποβολή έκθεσης προς τη Βουλή για τον απολογισμό και ισολογισμό του Κράτους, η εκδίκαση διαφορών σχετικά με την απονομή συντάξεων και τον έλεγχο των λογαριασμών και τέλος η εκδίκαση υποθέσεων που αναφέρονται στην ευθύνη των πολιτικών ή στρατιωτικών δημόσιων υπαλλήλων.
kris
Moderator
Δημοσιεύσεις: 197
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου

Autor: tetras61

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου σε κεντρικο σημειο λουτροπολης της Φθιωτιδας...
περισσότερα