e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Νέα γρίπη: 'Παγώνουν' παραγγελίες εμβολίων
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Ανακοινώσεις προς τα μέλη του forum και δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Νέα γρίπη: 'Παγώνουν' παραγγελίες εμβολίων
#282
Νέα γρίπη: 'Παγώνουν' παραγγελίες εμβολίων 14 Χρόνια, 2 Μήνες πριν Κarma: 9
Του Δημήτρη Καραγιώργου

Σε 'πάγωμα' παρτίδων πανδημικού εμβολίου, προχωρεί το υπουργείο Υγείας. Στελέχη του βρίσκονται σε επικοινωνία με εκπροσώπους των εταιρειών, προκειμένου να ακυρωθεί η παραγγελία των οκτώ εκατομμυρίων δόσεων, η οποία είχε γίνει προεκλογικά.

Η συμμετοχή στον εμβολιασμό είναι χαμηλή, καθώς μέχρι την Τρίτη είχαν κάνει το εμβόλιο 319.188 άτομα, στα 553 κέντρα της χώρας. Η χώρα μας, έχει σήμερα απόθεμα 3.636.700 εμβολίων, από τα οποία το 1.208.960 έχει διατεθεί στα εμβολιαστικά κέντρα. Ο εμβολιασμός θα συνεχιστεί και τον νέο χρόνο, καθώς οι επιδημιολόγοι αναμένουν δεύτερο πανδημικό κύμα, πιθανώς τον Φεβρουάριο.

Η υπουργός Υγείας κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι το επόμενο δεκαήμερο τοποθετούνται στα νοσοκομεία 13 γιατροί και 211 νοσηλευτές, προκειμένου να λειτουργήσουν 60 θέσεις εντατικής νοσηλείας.

Αναφερόμενη στους θανάτους από γρίπη ατόμων χωρίς υποκείμενο νόσημα, η πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Πανδημίας, καθηγήτρια κ. Ελένη Γιαμαρέλλου, ανέφερε ότι όσοι αργούν να πάρουν αντι-ιϊκά εμφανίζουν αυξημένη θνησιμότητα.

Σημείωσε, επίσης, ότι μελέτες δείχνουν ότι υπάρχουν και γονιδιακοί λόγοι για τους οποίους εκδηλώνεται ισχυρή φλεγμονώδης αντίδραση σε ορισμένους ανθρώπους μετά τη νόσηση με νέα γρίπη.

Ο πρόεδρος του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), καθηγητής κ. Γιώργος Σαρόγλου, τόνισε ότι σε τέσσερις έως πέντε εβδομάδες αναμένεται να τελειώσει το πρώτο πανδημικό κύμα στη χώρα μας. Εξέφρασε, πάντως, την εκτίμηση ότι θα ακολουθήσει και νέο.

Παρόμοια εκτίμηση έκανε και η υπουργός Υγείας, λέγοντας ότι ο κίνδυνος είναι μπροστά, με δεδομένο ότι ο χειμώνας στην Ελλάδα ξεκινά μετά τον Ιανουάριο. Μέχρι τώρα-είπε-έχουμε δει έναν ήπιο χειμώνα, ο οποίος συνέτεινε και στη χαμηλή προσέλευση στα εμβολιαστικά κέντρα.

Ευρωπαϊκές επιστροφές πανδημικών εμβολίων…

Φαίνεται πως η αμφισβήτηση του πανδημικού εμβολίου δεν είναι μόνο ελληνικό προνόμιο…

Μετά τους Γερμανούς, έρχονται τώρα και οι Ισπανοί, που σνομπάρουν τον εμβολιασμό και οι υπουργοί τους, αναζητούν τρόπους επιστροφής των αχρησιμοποίητων εμβολίων.

Οι πρώτοι, για πληθυσμό 82 εκατομμυρίων, είχαν παραγγείλει 50 εκ. δόσεις και οι δεύτεροι, για πληθυσμό 46 εκατομμυρίων είχαν παραγγείλει 37 εκ. δόσεις.

Ε, είμαστε κι εμείς, που για πληθυσμό 10 εκατομμυρίων, παραγγείλαμε 16 εκ. δόσεις…

Το θέμα είναι ότι οι Ισπανοί, το είχαν προβλέψει το ενδεχόμενο. Έτσι τα συμβόλαιά τους, επιτρέπουν την επιστροφή.

Τα δικά μας όμως; Το υπουργείο ψάχνει ακόμη τις ρήτρες…

Ιατρονέτ
admin
"There is no mystery for an open mind"
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 145
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν Γενέθλια: 05/30
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου

Autor: tetras61

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου σε κεντρικο σημειο λουτροπολης της Φθιωτιδας...
περισσότερα