e-Φαρμακείο

Forum Φαρμακοποιών

 

1 2 34

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Η online κοινότητα των Φαρμακοποιών

Νέο δυναμικό και ανανεωμένο το πρώτο Φαρμακευτικό Forum έτοιμο να φιλοξενήσει την online επιστημονική κοινότητα των Φαρμακοποιών! Ένας ολόκληρος φαρμακευτικός κόσμος σε ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία! Γίνε και εσύ μέλος του forum! Κάνε την δωρεάν εγγραφή σου ΤΩΡΑ για να συμμετέχεις στις συζητήσεις του e-φαρμακείο!

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικά θέματα

Συνδικαλιστικός διάλογος Φαρμακοποιών στο forum του e-φαρμακείο! Θέματα της ΟΣΦΕ, των ΣΥ.ΦΑ, των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών και των Νέων Φαρμακοποιών! Πληροφόρηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και των φαρμάκων. Για να συμμετέχεις και εσύ στις συζητήσεις κάνε ΤΩΡΑ την δωρεάν εγγραφή σου στο forum!

Φαρμακευτικά θέματα

Φαρμακευτικά θέματα

Συζήτηση σχετικά με θέματα ορθής συνταγογράφησης, ερωτήσεις και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα κατά την εκτέλεση των συνταγών στο φαρμακείο την παρασκευή σκευασμάτων στο φαρμακείο , οδηγίες ασφαλιστικών ταμείων, φορολόγιση φαρμακείου, ασφαλισης ΤΣΑΥ, νομικών θεμάτων λειτουργίας του φαρμακείου. Γίνε και εσύ μέλος της online Φαρμακευτικής κοινότητας! Κάνε εγγραφή στο forum και πάρε μέρος στις συζητήσεις στο e-φαρμακείο!

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες και πληροφόρηση

Αγγελίες αγορά και πωλήσεις φαρμακείων. Προσφορά και ζήτηση εργασίας φαρμακοποιών και υπαλλήλων φαρμακείου. Εξοπλισμός και έπιπλα φαρμακείου. Μηχανοργάνωση προγράμματα Η/Υ διαχείρισης φαρμακείου και προβολής εφημεριών, εφαρμογές διαχείρισης φαρμακευτικών συλλόγων και διανεμητικού λογαριασμού. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο forum και ανάρτησε την αγγελία σου ή την πληροφορία σου στο e-φαρμακείο!

<< >> Play > Stop

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Ανακοινώσεις προς τα μέλη του forum και δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ
#1024
Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ 11 Χρόνια, 8 Μήνες πριν Κarma: 9
Η αντεπίθεση των πρωτοβάθμιων σωματείων: δελτίο τύπου υγειονομικών σωματείων Κιλκίς
Τα πρωτοβάθμια υγειονομικά σωματεία του νομού Κιλκίς δημιουργούν συντονιστικό όργανο.


Στα πλαίσια της γενικευμένης καταδίκης των μέτρων κατεδάφισης του κοινωνικού κράτους από κυβέρνηση και τρόικα, αρχίζει να γίνεται κοινή συνείδηση ότι όσο πιο κοντά στη βάση εκδηλώνεται η συνδικαλιστική αντίσταση, τόσο πιο αποτελεσματική είναι η πάλη. Η αυτο-οργάνωση, οι αυθόρμητες ακηδεμόνευτες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, τα κινήματα των πολιτών και οι συνεργασίες των πρωτοβάθμιων σωματείων αυξάνονται δημιουργώντας προϋποθέσεις ανατροπής του σάπιου πολιτικού συστήματος. Φιλοξενούμε σήμερα το πρώτο δελτίο τύπου του συντονιστικού οργάνου των πρωτοβάθμιων υγειονομικών σωματείων του νομού Κιλκίς και καλωσορίζουμε την πρωτοβουλία τους. Την κατατάσσουμε στις εκδηλώσεις ελπιδοφόρας αντίστασης ενός λαού που εξεγείρεται κατά των μέτρων λεηλάτησης και κατάργησης του κράτους πρόνοιας, σίγουροι πως σε λίγο θα είναι δυνατή η συνεργασία και ο συντονισμός δεκάδων παρόμοιων πρωτοβουλιών στη χώρα με στόχο την επανίδρυση ενός αξιοπρεπούς σύγχρονου και αποτελεσματικού Ε.Σ.Υ. αλλά και γενικότερα την απελευθέρωση της ελληνικής κοινωνίας από τους οικονομικούς και πολιτικούς δυνάστες της που την έφεραν στο σημερινό κατάντημα.

Δελτίο τύπου

Σε κλίμα αγωνιστικής ενότητας η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς, Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς, ο Σύλλογος Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΙΚΑ Κιλκίς, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς και το Εργασιακό Σωματείο του Νοσοκομείου Κιλκίς αποφασίσαμε τα εξής:

1.Την δημιουργία συντονιστικού οργάνου πρωτοβάθμιων υγειονομικών σωματείων με τους εξής σκοπούς:
α) την έγκαιρη και αποτελεσματική συντονισμένη δράση μας για την διαφύλαξη και προαγωγή της δημόσιας υγείας στον νομό Κιλκίς και σε ολόκληρη τη χώρα, και
β) την αντιμετώπιση ειδικότερα των επιθέσεων της τρόικας και της κυβέρνησης των μνημονίων, που υλοποιούνται με ομοβροντίες αντισυνταγματικών, αυταρχικών και αντικοινωνικών μέτρων.
Ευχή μας είναι να δούμε σύντομα τη δημιουργία ανάλογων οργάνων σε ολόκληρη τη χώρα, ώστε να καταστεί δυνατός ο συντονισμός δράσης όλων των ακηδεμόνευτων πρωτοβάθμιων υγειονομικών σωματείων σε πανελλήνια κλίμακα. Μια τέτοια κοινή δράση θα μπορέσει με ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα να επιβάλει σειρά ευεργετικών αλλαγών στον υγειονομικό χάρτη της πατρίδας μας.

2. Να απαιτήσουμε την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου-σκούπα για την υγεία, που
α) υποβιβάζει όλες ανεξαιρέτως τις υπηρεσίες υγείας και καθιστά το σύστημα αναποτελεσματικό και επικίνδυνο για τους συμπολίτες μας, β) καταστρατηγεί τα εργασιακά δικαιώματα των λειτουργών της, γ) επιδιώκει την σταδιακή κατάργηση του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας και την βαθμιαία ιδιωτικοποίησή της καταπατώντας το άρθρο 21 παρ. 3 του συντάγματος που προβλέπει ξεκάθαρα ότι "το Κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας, του γήρατος, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων".

3. Να εναντιωθούμε στην ασυδοσία και την κερδοσκοπία των φαρμακευτικών πολυεθνικών εταιρειών, που με τις πλάτες της κυβέρνησης θέλουν να μετατρέψουν το φάρμακο από αγαθό υγείας σε εμπόρευμα το οποίο καλούνται να ακριβοπληρώνουν οι πολίτες και να ξαναπληρώνουν οι ασφαλισμένοι . Η υγεία των πολιτών δεν μπορεί να υπόκειται στην ασυδοσία των αγορών.

4. Να εναντιωθούμε στην καταστρατήγηση των κανόνων και διατάξεων της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας που αφορούν το χρόνο εργασίας, καταστρατήγηση που εξωθεί τους νοσοκομειακούς γιατρούς σε παράνομη, καταχρηστική και απλήρωτη εργασία και τους νοσηλευτές σε μεροκάματα τρόμου. Άλλωστε τα νέα κυβερνητικά μέτρα εξωθούν τους ιδιώτες γιατρούς και τους φαρμακοποιούς σε ωράρια κατάργησης της προσωπικής τους ζωής, και σε πρακτικές ασύμβατες με τους όρους ασφαλούς άσκησης του λειτουργήματός τους.

5. Να απαιτήσουμε οργάνωση της πρωτοβάθμιας δημόσιας και δωρεάν φροντίδας για την υγεία. Πάγιο αίτημά μας είναι να στελεχωθούν τα νοσοκομεία όλης της χώρας με επαρκές ιατρικό, παρα-ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που να μπορεί να ανταποκρίνεται καθημερινά στις ανάγκες της εφημεριακής κάλυψης του νομού και να παρέχει αξιοπρεπή νοσηλεία σε όλους τους νοσηλευμένους στο ίδρυμα.

6. Να αντιπαραταχθούμε στο γενικότερο δόλιο σχέδιο καταστρατήγησης της δημόσιας και δωρεάν υγείας που τώρα προχωράει στη φάση είσπραξης αντιτίμων για ιατρικές πράξεις από τα μέχρι πρότινος δημόσια νοσοκομεία. Την 31η Ιανουαρίου που ορίστηκε ως ημέρα συμβολικής κατάληψης των ταμείων των εξωτερικών ιατρείων των νοσοκομείων πανελλαδικά, θα μπλοκάρουμε την καταβολή των 5 ευρώ ανά ιατρική πράξη, που πραξικοπηματικά επιβλήθηκε από την ανάλγητη κυβέρνηση στους πολίτες κάθε κατηγορίας (εργαζόμενους, άνεργους, ανασφάλιστους). Δηλώνουμε ότι κανένας πολίτης δεν πρέπει να δέχεται να πληρώνει για τη δημόσια περίθαλψή του στα νοσοκομεία της χώρας. "Λεφτά υπάρχουν", αλλά δυστυχώς όχι στις τσέπες των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας του μεροκάματου και της σύνταξης πείνας, αλλά στις τσέπες των προνομιούχων που δημιούργησαν την κρίση και που συνεχίζουν να επωφελούνται απ' αυτήν.

7. Να καταγγείλουμε τον εμπαιγμό των Ελλήνων πολιτών σε σχέση με τις αιτίες των ελλειμμάτων τόσο του τομέα της υγείας όσο και άλλων. Τα ελλείμματα δεν τα δημιούργησαν οι απλοί γιατροί, οι νοσηλευτές, το χαμηλόβαθμο προσωπικό των νοσοκομείων και οι φαρμακοποιοί, αλλά οι καρεκλοκένταυροι του πολιτικού και διοικητικού προσωπικού, τα διαπλεκόμενα με ιδιωτικές εταιρίες συμφέροντα, οι μιζαδόροι, οι προμηθευτές και εργολάβοι και τα κάθε λογής γνωστά-άγνωστα παράσιτα του δημόσιου βίου.

Ως σκεπτόμενοι και ενσυνείδητοι πολίτες αρνούμαστε να συνεχίσουμε να εκτρέφουμε με το υστέρημα και το αίμα μας το αχόρταγο καπιταλιστικό τέρας και να εξυπηρετούμε τα ειδεχθή χρέη που φόρτωσαν στις πλάτες μας υπό την προστασία της κυβέρνησης, του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της ΕΕ, το πολιτικό και επιχειρηματικό κατεστημένο, οι τραπεζίτες, οι ιδιώτες τοκογλύφοι και τα φοροαπαλλαγμένα υψηλά εισοδήματα.

Στα βάρβαρα και ληστρικά μέτρα λιτότητας, οπισθοδρόμησης και εξαθλίωσης θα υπερασπιστούμε, εμείς οι πολίτες, όπως επιβάλλει το Σύνταγμα της Ελλάδας, τα δημόσια αγαθά και τις κοινωνικές κατακτήσεις. Στη διάλυση του κοινωνικού ιστού, στον κατακερματισμό και τον αλληλοσπαραγμό της ελληνικής κοινωνίας που επιδιώκουν για την ανεμπόδιστη εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, θα αντιπαρατάξουμε την κοινωνική μας αλληλεγγύη, τη συνεργασία μας και την κοινή μας σθεναρή αντίσταση και δράση.

Το μόνο που δεν θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε είναι οι τελευταίοι σπασμοί ενός σαθρού και καταδικασμένου σε κατάρρευση αντικοινωνικού συστήματος. Άλλωστε... έχουμε έλλειψη προσωπικού και φαρμάκων!
kris
Moderator
Δημοσιεύσεις: 197
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: kris, aioannid, tradewind
e-Φαρμακείο στο Facebook

Συνδεμένοι Χρήστες


  • [Bot]
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 1 robot
Latest members:
Total members: 1291

Χρήσιμα για την Υγεία

Μάθε για τους μύκητες των νυχιών και φυσικούς τρόπους θεραπείας στο ιστολόγιο για τους μύκητες των νυχιών Nail Fungus Cure με χρήσιμες και σημαντικές οι πληροφορίες για την ονυχομυκητίαση, τους τύπους της, την περιποίηση των νυχιών και την θεραπεία των μυκήτων στα νύχια με διάφορες ομοιοπαθητικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους.

Μάθε για την κληρονομική ή επίκτητη σιδηροβλαστική αναιμία στο ιατρικό ιστολόγιο sideroblastic anemia blog, μια πάθηση αδυναμίας αξιοποίησης του σιδήρου για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ο τύπος αυτός της αναιμίας συνδέεται με διαταραχή στην χρησιμοποίηση του σιδήρου, τρόποι διάγνωσης και αντιμετώπισης.

Πρόσφατες Συζητήσεις

APOTHEKER/ IN Gesucht

Autor: Basileios

Apotheke zwischen Köln und Düsseldorf, such deutschspachiges Personal für Vollzeit Infos: 1234at@arcor.de
περισσότερα

Συρταριέρα & γόνδολα φαρμακείου.

Autor: pharmacy

Πωλούνται 1) Συρταριέρα φαρμακείου WILLACH 4στηλη σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται...
περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Autor: sofiapap

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛ: 6946937717
περισσότερα

Ζητούνται Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου

Autor: ektoras

Ζητούνται πτυχιούχος Φαρμακοποιός και βοηθός Φαρμακείου ή αισθητικός για...
περισσότερα

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου

Autor: tetras61

Πωλειται επιχειρηση φαρμακειου σε κεντρικο σημειο λουτροπολης της Φθιωτιδας...
περισσότερα